Øretæver Øretæver Opskrift til 102030405060708090100 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og hurtig opskrift på hjemmelavede øretæver. Butterdej rullet med remonce, som er rullet flade i sukker. En lækker bagerkage! Ingrediensliste Øretæver 1 pakke butterdej 50 g. smør 50 g. marcipan 50 g. sukker Til at rulle ud i sukker stødt kanel Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Riv marcipan groft. Rør blødt smør, sukker og marcipan sammen til remonce. Rul din butterdej ud (vi brugte en rulle fra køl). Fordel remoncen på butterdejen og smør det godt ud. Rul den sammen (som når man laver snegle). Skær ud i 10 stykker. Tag hvert stykke. Drys godt med sukker på bordet. Placer stykket oveni sukkeret. Kom sukker på ovenpå. Bank eller rul den flad med en kagerulle. Placer på en bageplade med bagepapir. Vi fordelte dem på to bageplader. Drys evt. lidt kanel over. Når du er færdig med dem alle, så bages én plade ad gangen i den forvarmet ovn i ca. 10-15 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med dem efter 8 minutter. De skal være gyldne og sprøde på toppen. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på øretæver Hvis du ikke kender til øretæver eller øretævekage, så lyder det måske som et lidt skørt navn til en kage. Det er dog en kendt bagerkage, som består af butterdej med remonce. De bliver rullet ud som, når man laver kanelsnegle. Herefter blive de så rullet helt flade i sukker, deraf navnet. Det ligner nemlig en kage, som har fået øretæver. Vi har snydt en smule og brugt færdigkøbt butterdej. Når man gør det, så er det faktisk en virkelig nem og hurtig kage, som du selv kan lave. Den passer perfekt til eftermiddagskaffen eller som et sødt indslag på brunchbordet. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på sødt bagværk Øretæve kage Den her øretæve kage er bare så god og nem. Den kombinerer også to af de bedste ting, nemlig butterdej og remonce. Sådan en omgang remonce lavet på smør, sukker og marcipan smager bare altid godt. Nogle af vores yndlingskager har også remonce i. Det kunne være et lækkert kærnemælkshorn eksempelvis. Udover at rulle dem i sukker, så er de også drysset med lidt kanel. Hvis du ikke er så meget til det, så udelader du det bare. Vi er pjattede med kanel, så vi elsker, når det lige får en snert af det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Glæder mig alle ved tanken om, at jeg kommer ind til gæsterne, og spørger om de skal ha’ nogle øretæver. I har sørme mange interessante opskrifter, synes jeg- Svar