One pot kylling i rød karry One pot kylling i rød karry Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 25 minutterSamlet tid 35 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på en lækker omgang one pot kylling i rød karry med grøntsager. Du får masser af smag i retten, da kyllingen tilberedes i saucen.IngredienslisteOne pot kylling i rød karry 550 g. kyllingebryst 2 spsk. rød karrypasta 400 g. gulerod 1 stk. rød peberfrugt 2 cm. frisk ingefær 2 fed hvidløg 800 ml. kokosmælk 1 stk. hønsebouillonterning salt/peber 0,5 stk. broccoliTilbehør 320 g. ris 0,5 bundt frisk koriander 1 stk. limeLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeRengør kyllingebryst for urenheder. Læg i en ren gryde.Skræl gulerødder og skær i skiver. Skær peberfrugt i strimler. Hak hvidløg i fint og riv ingefær fint.Kom gulerødder, peberfrugt, hvidløg og ingefær i gryden til kyllingen.Tilsæt kokosmælk, rød karrypasta, smuldret hønsebouillonterning, salt og peber og sæt nu gryden på blusset. Lad det koge op. Når det simrer, sættes varmen på middel og et låg lægges på gryden. Lad det nu simre i ca. 20 minutter.Imens koges ris efter pakkens anvisning.Skyl broccoli og skær i små buketter. Efter de 20 minutter kommes broccoli i gryden og tilberedes i yderligere 5 minutter.Riv nu kyllingebryst fra hinanden med to gafler.Skyl lime og skær i både.Skyl frisk koriander og hak groft.Server ris med one pot kylling i rød karry og top med frisk koriander og en limebåd.Lås skærmOpskrift på one pot kylling i rød karryEn nem og lækker opskrift på one pot kylling i rød karry med grøntsager og ris til. Selvom der nok er nogen, som vil komme efter os for at kalde det en one pot ret. Når det bliver serveret med ris til, som laves i en anden gryde. Men vi ved ikke hvad vi ellers skal kalde den her ret, da one pot nok er det, som beskriver den bedst. Kyllingen tilberedes nemlig i samme gryde som sauce osv. Og det er altså også det smarte ved den her ret. Alle ingredienserne kommes i en gryde (jep, også den rå kylling!) og herefter skal det op og koge, hvorefter det skal simre til kyllingen er tilberedt. Når kyllingen er tilberedt, så trevles den fra hinanden med gafler. Vupti, så får du sådan en omgang pulled kylling i rød karry.En ret med masser af smag, da kyllingen tilberedes i selve saucen. Kyllingen giver smager til saucen og samtidig suger den også noget af saucen til sig. Det er sådan en god ret og I har i den grad efterspurgt flere af den her slags retter. Den er nemlig inspireret ud fra denne her one pot kylling i karry. Én af de mest populære hverdagsretter på vores hjemmeside. Derfor blev vi nødt til at lave en udgave med rød karry .Det smager bare skønt og er en ret, som passer godt ind i de travle hverdage.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sund aftensmad her Rød karry retEn smagfuld rød karry ret, hvor vi har brugt rød karrypaste eller karrypasta. Vær lige opmærksom på, at der kan være behov for at smage til. Det kan være i forhold til den røde karrypaste alt efter hvilket mærke man køber. Der er også stor forskel på intensiteten i forhold til dem man kan købe i asiatiske supermarkeder. Du får en god smag og der er godt med fylde i retten i form af både kylling og de mange grøntsager. Server med kogte ris, frisk lime og lidt koriander på toppen, så har du altså et lækkert måltid.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.