One pot pasta med laks og persille

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på one pot pasta md laks, broccoli og frisk persille, som vi har lavet i samarbejde med Fiskars. Det er hurtig aftensmad på under 30 minutter.

Ingrediensliste

 • 250 g. frisk pasta
 • 225 g. laksefilet
 • 2,5 dl. vand
 • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
 • 1 stk. rødløg
 • 1 stk. citron
 • 80 g. broccoli
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • salt/peber
 • 0,5 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Skær løg i tynde strimler. Skær broccoli i små buketter.
 2. Del citronen, så du er klar til at presse saft ud.
 3. Fjern skindet fra laksefileten og skær laks i små tern.
 4. Hæld vand i gryden og smuldr bouillonterning i.
 5. Læg nu pasta, rødløg, broccoli, laks og salt og peber i gryden.
 6. Sæt låg på og bring gryden i kog i 5-10 minutter ved medium varme. Vend rundt i gryden halvvejs.
 7. Klip eller hak persille fint og drys over pastaen. Tilsæt madlavningsfløde og citronsaft. Rør godt rundt og drys igen med lidt persille. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Fiskars 

Opskrift på one pot pasta med laks og persille

Hver måned sætter vi fokus på månedens råvare sammen med Fiskars. Derfor har vi lavet denne lækre one pot pasta med laks og persille, da denne måneds råvare er frisk persille. Der er simpelthen intet som frisk persille, der kan give friskhed og masser af smag til en ellers simpel ret.

Vi elsker one pot retter. De er nemme, hurtige og så kræver de minimal arbejdsindsats i forhold til hvor lækker en ret man får ud af det. Især her om sommeren, hvor man gerne vil nyde det gode vejr, så er det ofte one pot retter og generelt nemme retter, som hitter hos os. Den her one pot pasta med laks og persille er også en skøn sommerret. Samtidig er det en ret, som man både kan servere til hverdag eller i weekenden.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på one pot pasta

One pot pasta med laks og persille

Cremet pastaret med laks

Du får den absolut lækreste og cremet pastaret med lækre stykker af laks. Desuden bliver der lige blandet lidt frisk spinat i inden servering og så bliver den toppet med masser af frisk persille på toppen. Det er den absolut lækreste kombination, hvis du spørger os.

Derudover har vi også brugt peberfrugt, løg, hvidløg og edamamebønner, men du kan sagtens blot bruge netop de grøntsager du har i køleskabet. Hele retten er selvfølgelig tilberedt i en Norden Steel gryde fra Fiskars, som har en god non-stick belægning. Det er nemlig super vigtigt med en god belægning, når man laver one pot pasta og generelt one pot retter, da det ikke brænder fast på bunden. Norden Steel gryden fra Fiskars har også en unik Thermium™-mineralbelægning, der er helt fri for plast og flourstoffer.

One pot pasta med laks og persille

Alt i en gryde pasta

Der er vidst ingen tvivl om, at vi elsker de her “alt-i-en-gryde” retter. De er nemme og hurtige at lave og så kræver de ikke en stor arbejdsindsats. Det er en perfekt hverdagsret og samtidig også en super måde at få tilføjet lidt fisk til ens kost. Udelad endelig ikke den friske persille, da det er den, som lige giver det sidste pift og smag til retten. Du kan dog også sagtens toppe med frisk dild i stedet. Her om sommeren skal man i hvert fald ikke gå ned på friske krydderurter.

One pot pasta med laks og persille

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej Mette,
   Hvis du har meget overskydende vand, så ja. Men det skulle gerne passe med, at du ikke skal hælde noget fra 🙂
   Kh

Skriv en kommentar