Oreo islagkage med nøddebund Oreo islagkage med nøddebund Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 4 timer Samlet tid 4 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på Oreo Islagkage med nøddebund og knuste Oreos. En super nem og lækker islagkage. Server evt. med friske bær og chokoladesauce. Ingrediensliste Nøddebund 3 stk. æggehvide 150 g. sukker 150 g. hasselnødder Is 4 dl. piskefløde 300 g. Oreo 1 ds. kondenseret mælk Fremgangsmåde Nøddebund Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Beklæd en springform (Ø22) med bagepapir i bunden. Smør siderne med smør. Pisk æggehvider stive med en elpisker. Tilsæt sukker lidt efter lidt og pisk det godt indtil du har en fast og glat marengs. Hak nødder fint. Dette gøres nemt i en foodprocessor, minihakker eller blender. Vend nødderne godt rundt i din marengs (et tip er at bruge en dejskraber). Fordel dejen i formen. Fordel den godt ud. Bank den let mod bordpladen, så sikrer du dig, at den er fordelt godt ud. Bag bunden i din forvarmet ovn i ca. 30-40 minutter. Tag herefter bunden ud og lad den afkøle helt. Når den er kølet af, så kan du presse den en smule ned, hvis den er hævet meget op. Is Hak Oreos groft. Du kan evt. også bruge knuste Oreos fra en pakke. Pisk piskefløde til en let flødeskum. Vend kondenseret mælk og 200 g. Oreos rundt i flødeskummet. Fordel isen ovenpå din nøddebund. Bank let formen ned mod bordet, så isen er jævnt fordelt. Top til sidst med de sidste 100 g. Oreos på toppen. Sæt islagkagen i fryseren i minimum 4 timer (gerne natten over). Inden servering løsnes formen. Dette gøres nemt ved at tage en tynd kniv. Skær forsigtigt rundt langs isen, indtil du kan åbne formen. Du kan evt. skylle kniven under varmt vandt efterfølgende. Tør kniven af og glat kanterne ud på isen. Tag gerne isen ud 15-20 minutter før servering. Server islagkagen, som den er eller server evt. med friske bær. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på den bedste Oreo islagkage med nøddebund Her får du en super nem og lækker opskrift på den bedste Oreo Islagkage med nøddebund og masser af Oreo. Oreo er de der skønne chokoladekiks, som har en dyb smag af kakao. Vi er i hvert fald virkelig fan af dem. Og når de så bliver forvandlet til denne nemme islagkage, så bliver det kun endnu bedre. LÆS OGSÅ: Daim Islagkage Is med oreo og nøddebund Bunden er en nøddebund lavet på æggehvider, sukker og nødder. Du kan bruge lige præcis de nødder du har lyst til, men i denne opskrift har vi brugt hasselnødder. Alternativt kan du bruge mandler eller valnødder. Selve isen er også super nem at lave, da den blot består af fløde, Oreo og kondenseret mælk. Det er den nemmeste måde at lave is på, hvis du spørger os. Og så krystalliserer det heller ikke. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Halløj 🙂 Kan man bruge 100 g mandler og 100 g hasselnødder til bunden? Eller vil det blive mærkeligt at blande det? God påske. Vh. Maria Svar
Hej Jeg er kommet i tvivl om jeg skal gøre noget ved den kondenseret mælk inden den kommer i fløden? Mvh Dorte Svar
Hejsa I nøddebunden skriver i sukker, men i fremgangsmåde skriver i at hviderne skal piskes med flormelis. Skal det være alm. sukker eller flormelis? 🙂 Glæder mig til at prøve at lave islagkagen – og tak for jeres altid fantastiske opskrifter. Rigtig god pinse 🙂 Svar
Hej. Andre bud til til fyld som ikke er daim eller skuldpadder. Hvis man bare vil have chokolade stykker i hvad skal man så vælge? Svar