Lækre hverdagsopskrifter

Pandebrød

Opskrift på pandebrød
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre og luftige pandebrød lavet på pande. Pandebrødene kan serveres som tilbehør til aftensmad, tapas eller frokost.

Ingrediensliste

  • 20 g. gær
  • 2,5 dl. vand
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 tsk. salt
  • 375 g. hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i lunkent vand.
  2. Rør salt og olie i. Tilsæt mel lidt efter lidt. Det kan være, at du skal bruge lidt mere mel end vi har angivet, før at dejen slipper kanterne.
  3. Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.
  4. Form 6-8 boller og rul dem ud til cirka 0,5 cm. høje pandebrød.
  5. Opvarm en pande og kom lidt olie på.
  6. Steg hvert pandebrød på begge sider indtil det er gyldent.

Bedøm denne ret

Opskrift på pandebrød

Lav en omgang nemme og lækre pandebrød. Det er de bedste brød, som er tilberedt på pande i stedet for at blive bagt i ovnen. De er lavet på en simpel gærdej, som man ruller ud. Herefter bages de på en pande i lidt olie. Det er så lækkert som tilbehør til aftensmaden i stedet for almindelige flutes eller madbrød. De kan også spises til tapas eller til frokost med fyld til. Prøv at top dem med salat, dressing og noget lækket kød. Det er bare sindsygt lækkert!

Vores opskrift er meget simpel. Hvis du har lyst til at pifte den lidt op, så kan du stege brødene i krydderier som oregano, basilikum eller timian for at give dem lidt smag. Du kan også stege dem i hvidløg, så du får nogle lækre pandehvidløgsbrød.

LÆS OGSÅ: Naanbrød

Opskrift på pandebrød

Brød lavet på pande

I stedet for at blive bagt i ovnen, så bliver de her brød tilberedt på pande. Det giver nogle luftige og lækre brød. De bliver luftige og får en hel anden konsistens end hvis de havde været bagt i ovnen. Vi er i hvert fald kæmpe fans af sådan en omgang her.

Vi plejer at lave en stor portion, som vi så fryser ned. Så er det nemt at tage et par pandebrød op til aftensmad eller frokost. Du kan hurtigt lune dem i ovnen eller på en brødrister og så smager de faktisk helt som nylavede. Det kan varmt anbefales!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag