Panerede koteletter i airfryer Panerede koteletter i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på panerede koteletter i airfryer. Panko-panerede svinekoteletter i airfryer, som bliver sprøde og lækre. Ingrediensliste 4 stk. svinekoteletter 1 stk. æg 50 g. pankorasp 1 tsk. salt 0,5 tsk. peber 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Pisk æg med en gaffel i en lille skål. Vend pankorasp sammen med salt og peber i en anden skål. Vend koteletterne i æg og derefter i raspblandingen. Læg dem i din airfryer og steg dem ved 200 grader i 5 minutter. Vend dem derefter og steg dem yderligere 5-10 minutter eller til de er gyldne og sprøde. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på panerede koteletter i airfryer Den nemmeste opskrift på panerede koteletter i airfryer, som giver dig sprøde og lækre koteletter. Brug din airfryer til at tilberede koteletter på en anderledes måde. Man kan nemlig lave de absolut lækreste svinekoteletter i airfryer, som bliver paneret i pankorasp. Det giver saftige koteletter indvendigt og sprøde koteletter udvendigt. Og alt der er paneret er jo bare så godt – det kan vi vel godt blive enige om! De panerede svinekoteletter kan spises til aftensmad med noget simpelt tilbehør til. Men de kan også bruges i en ret som den her med indisk sauce og en hurtig asiatisk kålsalat. Vi kan kun anbefale dig at prøve at panere dine koteletter! Især i pankorasp, som giver en mere grov panering. Den bliver så sprød i airfryer og er lige en tand bedre end alm. rasp synes vi. Det er samtidig nemt at tilberede dem i airfryer. De paneres først og så sprayes eller pensles de med lidt olie og så bages de. Du sparer derfor også virkelig meget fedtstof ved at lave dem i airfryer fremfor at stege i en masse olie på panden. LÆS OGSÅ: Se alle vores airfryer opskrifter her Panerede svinekoteletter i airfryer Det er genialt at lave de her panerede svinekoteletter i din airfryer. Du kan slippe afsted med at bruge minimalt med fedtstof og så får du stadig sprøde og lækre koteletter. Det er en af vores go-to retter lige for tiden og så kan man jo lave alverdens tilbehør dertil. Vi er vilde med at lave en pastasalat eller en bulgursalat til. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.