Paprikagryde med hakket oksekød Paprikagryde med hakket oksekød Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse En god og nem opskrift på paprikagryde med hakket oksekød, bacon, champignon og peberfrugt. Serveret med cremet kartoffelmos. Ingrediensliste Paprikagryde med hakket oksekød 400 g. hakket oksekød 150 g. bacon i tern 1 stk. løg 3 fed hvidløg 200 g. champignon 1 stk. rød peberfrugt 1 spsk. paprika 1 spsk. tørret basilikum 2 spsk. tomatpure 1 stk. grøntsagsbouillonterning 400 g. hakkede tomater på dåse 2 dl. piskefløde salt/peber Kartoffelmos 1500 g. kartoffel 30 g. smør 2 tsk. salt 2 dl. mælk Fremgangsmåde Paprikagryde Hak løg og hvidløg fint. Rens champignon og peberfrugt og skær i skiver. Varm en gryde op uden fedtstof. Tilsæt bacontern og steg til de er gyldne og sprøde. Tilsæt så løg og hvidløg. Lad det sautere et minuts tid. Tilsæt hakket oksekød. Lad det få farve over det hele. Kom champignon og peberfrugt i og lad grøntsagerne svitse godt af. Tilsæt så paprika, tørret basilikum og tomatpure. Vend godt sammen. Tilsæt smuldret bouillonterning (skal ikke opløses i vand inden), hakkede tomater og fløde (kan erstattes med madlavningsfløde). Rør det hele godt rundt. Skru ned for blusset og lad simre ved middel varme i 15 minutter. Smag til sidst til med salt/peber og server med kartoffelmos. Kartoffelmos Skræl kartofler. Skær dem evt. i mindre stykker, så skal de ikke have så lang tid. Kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Bring dem i kog og kog dem indtil de er møre. Bemærk at der ikke skal salt i vandet. De skal have ca. 20-25 minutter. Når de er kogt drænes de for vand og kommes over i en skål. Her piskes de med smør, salt og mælk til en luftig mos med en elpisker. Smag til med salt. Server sammen med din paprikagryde. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på paprikagryde med hakket oksekød Her får du en virkelig god og nem opskrift på paprikagryde med hakket oksekød, bacon, champignon og peberfrugt. En nem hverdagsret med hakket oksekød, som vi her har serveret med cremet kartoffelmos. Den her ret er hurtigt blevet en favorit. Vi har nemlig begge to børn, som elsker kartoffelmos og især når den toppes med en gryderet som denne. Vi elsker paprikagryde og laver den normalvis med kylling eller svinemørbrad. Men nu tænkte vi, at vi ville prøve at lave den med hakket oksekød, da vi ofte har hakket oksekød i fryseren. Og resultatet blev simpelthen så godt! En slags krydsning mellem bolognese og en mørbradgryde. Det er en gryderet med oksekød, som er hurtig at lave. Vi har som sagt serveret med kartoffelmos, men man kan også sagtens servere den med ris, pasta eller bare almindelige kogte kartofler. Ligeledes kan du også tilsætte mere grønt til saucen. Det kunne være revet gulerod eller squash eller en god håndfuld frisk spinat. LÆS OGSÅ: Klik her og se flere opskrifter på gryderetter med oksekød Gryderet med hakket oksekød Vi ville så gerne lave nogle flere gryderetter med hakket oksekød. Vi kan nemlig selv have en tendens til altid at lave spaghetti bolognese, lasagne eller chili con carne, når det skal være noget med hakket oksekød. Så det er så dejligt at have flere alternativer at lave med hakket oksekød. Vi må nemlig bare erkende, efter vi har fået børn, at retter med hakket kød bare ofte er et stort hit blandt små børn. Og her er den her gryderet med oksekød og paprika ingen undtagelse. Den er en kæmpe succes! Paprikagryden med hakket oksekød er mild i smagen og får en dejlig smag fra paprika, bacon og bouillon. En simpel men virkelig god gryderet, som er en god omgang aftensmad med hakket oksekød. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej I opskrives er der vist glemt at skrive hvornår, man skal putte champignon og peberfrugt i, ellers en god opskrift. Hilsen Oskar Svar