Passionsdrøm smoothie

passionsdrøm smoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

En lækker, cremet og gul passionsdrøm smoothie med passionsfrugt, appelsin, mango og andre lækre sager. En frisk og sund smoothie.

Ingrediensliste

  • 150 g. frosne mangotern
  • 150 g. frossen ananas
  • 1 stk. passionsfrugt
  • 4 dl. appelsinjuice

Fremgangsmåde

  1. Vi bruger frossen mango og ananas, som er købt frossent, men du kan også sagtens selv fryse det ned ved at skære det i tern og komme det i fryseposer.
  2. I en blender kommes frossen mango, ananas, appelsinjuice og kernerne + saft fra 1 passionsfrugt.
  3. Blend det hele, indtil du får en lækker og cremet smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra juice.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

En nem opskrift på passionsdrøm smoothie

Her får du en super lækker og nem opskrift på det vi kalder passionsdrøm smoothie. En lækker, gul og cremet smoothie med mango, appelsin, passionsfrugt og ananas. En virkelig frisk, sund og lækker smoothie, som er perfekt til en varm sommerdag. Den kan også fungere som et sundt mellemmåltid eller som et lækkert element på brunchbordet.

Det er så nemt at lave sin egen hjemmelavede smoothie. Det kræver meget få ingredienser og så kræver det selvfølgelig, at man har en blender. Dette er en bud på en lækker smoothie med passionsfrugt, men du kan også blot bruge dine yndlingsfrugter.

LÆS OGSÅ: Gul tropical smoothie

passionsdrøm smoothie

Smoothie med passionsfrugt

At tilføje passionsfrugt til smoothies er virkelig godt. Det giver noget syrlighed og så smager passionsfrugt jo bare virkeligt godt. Hvis du ikke er så meget til det, så kan du selvfølgelig også udelade det.

Du kan også tilføje lidt frisk citronsaft eller limesaft, hvis du gerne vil give den noget friskhed på en anden måde. Så får du sådan en lækker og frisk smoothie, som passer perfekt til en varm sommerdag.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Jeres smoothies er så lækre! Istedet for appelsinjuice – kan man erstatte det med noget andet? vand?

  2. Hej, når i skriver saften fra 1 passionsfrugt, skraber i så indmaden ud og sier stenene fra eller blender i det hele med?

Skriv en kommentar