Gul tropical smoothie

tropical smoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

En lækker og nem opskrift på en gul smoothie med ananas, lime, mango og appelsin. En smoothie, som smager af sol og sommer.

Ingrediensliste

  • 150 g. frosne mangotern
  • 150 g. frossen ananas
  • 4 dl. appelsinjuice
  • 0,5 stk. lime

Fremgangsmåde

  1. Vi bruger frossen mango og ananas, som er købt frossent, men du kan også sagtens selv fryse det ned ved at skære det i tern og komme det i fryseposer.
  2. I en blender kommes frossen mango, ananas, appelsinjuice og limesaft fra 1/2 lime i.
  3. Blend det hele, indtil du får en lækker og cremet smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra juice.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Vores bedste opskrift på en gul tropical smoothie

En lækker, frisk og nem opskrift på en gul tropical smoothie. Den består af mango, ananas, appelsin og lime. Det er virkelig en smoothie, som smager af sol og sommer. En frisk og sund én af slagsen – perfekt på en varm sommerdag!

Server den som en forfriskning om eftermiddagen, som en del af brunchmenuen eller blot som en lille snack efter aftensmaden. Den er super nem at lave og så passer den perfekt til det varme sommervejr.

LÆS OGSÅ: Greenie opskrift

tropical smoothie

Smoothie med mango og ananas

Kombinationen af den søde mango, den syrlige appelsin og den friske ananas er virkelig en perfekt kombination ifølge os. Den er ikke for sød og ikke for sur, men derimod helt tilpas. Men du kan selvfølgelig sagtens bytte nogle af tingene ud. Eksempelvis ville banan også være godt der i eller citron i stedet for lime.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar