Pasta Alfredo med kylling

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en pastaret med kylling og bacon i en cremet flødesauce. Den er kaldt Pasta Alfredo og topper du den med lidt frisk persille og lidt parmesanost, så har du en lækker og nem aftensmad.

Ingrediensliste

 • 1 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 100 g. bacon i tern
 • 250 g. kyllingebryst
 • 1 dl. vand
 • 0,5 stk. hønsebouillonterning
 • 200 g. pasta penne
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • 0,25 bundt frisk persille
 • 40 g. parmesan
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og hvidløg.
 2. Skær kylling ud i tern.
 3. Kog pasta efter pakkens anvisning.
 4. Samtidig med pastaen koger varmes en pande op ude olie.
 5. Tilsæt bacon og lag det stege, indtil det er sprødt og gyldent.
 6. Tilsæt kylling, løg og hvidløg og lad det hele stege, indtil kyllingen er gennemstegt.
 7. Tilsæt vand, smuldret hønsebouillonterning og madlavningsfløde. Lad det simre et par minutter.
 8. Tilsæt drænet pasta.
 9. Vend det hele godt rundt og smag til med salt og peber. Server med frisk persille og frisk parmesan.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Pasta Alfredo med kylling

Her får du opskriften på den lækre pastaret kaldt Pasta Alfredo og så har vi tilsat kylling. Det er en cremet pastaret i en skøn flødesauce med bacon, kylling og frisk persille på topen.

Man kan godt sige, at Pasta Alfredo er som en pasta carbonara tilsat kylling og persille. Og det er jo slet ikke en dårlig ting! Det er en skøn ret, som er god som nem aftensmad og den er specielt god, hvis man blot skal lave aftensmad til 1 eller 2 personer.

LÆS OGSÅ: Pastaret med kylling, soltørrede tomater og persille og Pasta med kylling i sød chilisauce.

Fettucine chicken alfredo

Mange laver chicken alfredo med fettucine pasta, men vi har valgt at lave den med penne. Men hvis du er mere til fettucine, så bytter du selvfølgelig bare det ud med det.

Generelt er pastaretter gode, hvis man ikke skal lave mad til så mange, da det er nemt at skalere op og ned i antallet. Der er mange retter, hvor det næsten ikke kan betale sig kun at lave til 1 eller 2 personer, da retterne er tidskrævende. Men sådan er det ikke med pastaretter. De fleste kan laves på under 30 minutter, hvilket gør, at man nemt kan lave til 1 eller mange personer.

Alfredo sovs

Den gode alfredo sovs er en simpel en af slagsen. Vi bruger ofte den her som grundopskrift og så tilsætter vi lidt forskellige grøntsager alt efter hvad vi har lyst til. Alfredo sauce består hovedsageligt af hvidløg, fløde og parmesanost. Det giver sådan en skøn, mild og smagfuld sauce som smager fantastisk til det meste.

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar