Pastaret med tigerrejer og grøntsager Pastaret med tigerrejer i flødesauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på en pastaret med tigerrejer vendt i en cremet sauce lavet på fløde. En smagfuld pastaret, som er god både til hverdag og fest eller hvis du mangler inspiration til gæstemad. Tilsæt evt. frisk spinat. Ingrediensliste 4 fed hvidløg 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie salt 300 g. tigerrejer 0,5 stk. squash 1 stk. rød peberfrugt 0,5 bundt forårsløg 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 0,5 stk. frisk chili 1 stk. lime 1 bundt frisk dild 250 g. pasta 2,5 dl. madlavningsfløde Fremgangsmåde Hak hvidløg fint. Put tigerrejerne i en pose sammen med hvidløg, salt og olie. Lad dem gerne stå natten over så de kan trække smag. Hak chili og forårsløg fint. Skær squash og peberfrugt i skiver. Kog pasta efter pakkens anvisning. Opvarm en pande eller gryde med olie eller smør. Tilsæt grøntsagerne og chili. Lad det hele svitse til grøntsagerne bliver bløde. Tilsæt tigerrejerne sammen med marinaden. Lad dem stege til de bliver lyserøde (hvis du bruger tigerrejer, som er kogt på forhånd, så lad dem blot svitse hurtigt). Tag tigerrejerne op og læg til side. Smuldr boullionterning i og tilsæt herefter madlavningsfløde. Lad det simre ved lav varme i 5 minutter. Dræn pasta (gem noget af pastavandet). Vend pasta og tigerrejer i retten. Tilsæt evt. noget af pastavandet til retten (det hjælper med at gøre saucen mere cremet og gør også sådan, at den tykner en smule). Lige inden servering hakkes frisk dild og tilsættes til retten. Smag saucen til med salt, peber og lidt frisk limesaft. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pastaret med tigerrejer og grøntsager En super lækker opskrift på pastaret med tigerrejer og grøntsager i en cremet flødesovs. Den her pastaret er for os det perfekte fredagsmad eller mad til weekenden. Tigerrejer er nemlig ikke helt billige, så det er ikke noget, som vi får til hverdag. Det gør også, at når vi så får retten, så smager den ekstra godt. Men pastaretter med tigerrejer er jo bare generelt virkelig lækre. Man kan også sagtens tilføje spinat til retten, det gør den bestemt ikke dårligere. LÆS OGSÅ: Pastaret med laks, asparges og pinjekerner Nem aftensmad med tigerrejer I stedet for tigerrejer, så kan du også sagtens bruge almindelige rejer eller vannameirejer. Faktisk alle former for rejer kan bruges. På samme måde kan man også bytte grøntsagerne ud, hvis der er nogle af dem, som man ikke bryder sig om. Andre gode grøntsager kunne eksempelvis være asparges, ærter, sukkerærter eller grønne bønner. Den her pastaret med tigerrejer er så smagfuld. Den får nemlig masser af smag fra chili, hvidløg, frisk lime og bouillion. Vi anbefaler virkelig, at man ikke udelader lime og den friske dild. Det er nemlig lige prikken over i’et på denne ret. Du kan derimod selv vælge hvilken slags madlavningsfløde du vil bruge. Du kan bruge en med høj fedtprocent eller én som er mere fedtfattig. Men der er ingen tvivl om, at den bedste er den med høj fedtprocent. Der må altså ikke spares på fløden, når man laver sådanne pastaretter. Pasta, hvad vælger jeg? Vi bruger ofte frisk pasta, når vi laver pastaretter. Det er de der pakker, man kan købe i køleafdelingen. De skal kun koges et par minutter og de smager så godt. De suger ofte en del af sovsen til sig, så selve pastaen også får masser af smag. Her kan man enten vælge en helt neutral pasta eller man kan vælge en grøn én. Den grønne giver også en flot farve til retten. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.