Pastasalat med grøn pesto, ærter og ruccola Pastasalat med pesto Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på pastasalat med pesto. Den er med ærter, rød peberfrugt og ruccola, men man kan sagtens erstatte nogle af tingene med andre grøntsager. Eksempelvis vil grønne bønner eller sukkerærter også være super lækkert der i. Det er den perfekte sommer pastasalat, som helt sikkert skal på bordet, når der skal grilles til sommer. Ingrediensliste 175 g. pasta 1 stk. rød peberfrugt 90 g. grøn pesto 250 g. frosne ærter 50 g. rucola Fremgangsmåde Kog pasta og salt vandet godt. Dræn pasta og skyl under koldt vand. Lad pastaen køle helt af. Bland først pasta med pesto. Tilsæt herefter optøede ærter, peberfrugt skåret i tern og skyllet ruccola. Hvis du vil have mere pesto i, så tilføjer du blot lidt ekstra. Sæt pastasalaten på køl eller spis med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på den bedste pastasalat med grøn pesto og ærter Den absolut bedste opskrift på en smagfuld, lækker og cremet pastasalat med grøn pesto. Desuden er der ærter, rød peberfrugt og ruccola. Det er en af vores yndlings pastasalater og det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange gange vi laver den i løbet af sommeren. Den er så lækker som tilbehør til grillmad, laks, kylling eller blot en bøf. LÆS OGSÅ: One-pot pasta med kylling og spinat Pastasalat med pesto Det her er den absolut bedste pastasalat med pesto. Hvis du ikke er så meget til rucola, så kan du sagtens udelade det eller bruge spinat i stedet. Kan jeg erstatte grøn pesto med noget? Den grønne pesto er ligesom essentiel i denne pastasalat, da det gør den super cremet og lækker. Men hvis man ikke bryder sig om grøn pesto, så kan man også sagtens lave den med rød pesto eller peberfrugtpesto. Her kan vi især anbefale den her hjemmelavede pesto. Så man behøves slet ikke at bruge grøn pesto. På samme måde kan man også erstatte ærter, peberfrugt og ruccolasalat, hvis der er nogle af de ting, som man ikke er så vilde med. Cherrytomater, spinat eller gulerødder ville også være super lækkert her i. Det er alle sammen ingredienser, som ikke overtager alt for meget af smagen. Især spinat er en god erstatning. Spinat har nemlig en meget mild smag i forhold til ruccola. Kan jeg lave den dagen før? Den her pastasalat med grøn pesto bliver faktisk kun bedre af at blive lavet dagen før. Vi vil dog anbefale at vente med at blande ruccolasalat i, da det godt kan blive lidt trist og slattent at se på. Men du kan sagtens blande de andre ting sammen. Så kan det få lov til at trække smag natten over. Desuden gør det også det hele lidt nemmere, hvis du eksempelvis skal have mange gæster på besøg. Så er det dejligt at kunne lave noget på forhånd. Du kan også følge med på vores Instagramprofil, hvor vi hver dag lægger nye opskrifter og madinspiration op. Så kan du hver dag blive inspireret af vores madunivers.
Har I overvejet at ændre jeres tidsangivelser på opskrifterne, når antallet af personer sættes op? Det er så smart, at man kan vælge opskriften til det antal personer, man ønsker, men det snyder mig nogle gange med tiden, da det naturligvis tager længere tid at snitte grøntsager til en større mængde. Svar
Hej Tina, Tak for feedback! Det kan vi godt se. Vi skriver det bag øret, men det er umiddelbart ret kompleks at løse teknisk. Men vi sætter pris på din idé. Rigtig god weekend :-)! Kh Svar