One pot pasta med spinat og kylling

One pot pasta med spinat og kylling
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på onepot pasta med kylling og spinat. Perfekt som en nem aftensmad, da alle ingredienserne bare skal i en gryde og så skal retten bare røres i en gang imellem. En skøn hverdagsret.

Ingrediensliste

 • 4,5 dl. vand
 • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
 • 300 g. kyllingebryst
 • 200 g. pasta penne
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 100 g. frisk spinat
 • 2 fed hvidløg
 • 2 dl. madlavningsfløde
 • 0,5 tsk. citronsaft
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Skær kylling og hvidløg i tern og peberfrugt i strimler.
 2. Fyld en gryde med vandet og boullionterning og kom herefter kylling (den skal være rå), pasta, peberfrugt og hvidløg i. Bring det i kog. Husk at der skal være låg på gryden.
 3. Rør jævnligt i gryden for at undgå at det brænder fast. Lad det stå og simre med låg ved middel varme i 10 minutter. Kan du se, at der mangler væske undervejs, så tilsæt mere vand. Det afhænger nemlig meget af hvilken slags pasta du bruger.
 4. Når pastaen er kogt fjernes låget. Hvis der er meget vand tilbage lader du blot vandet fordampe uden låg på.
 5. Sluk for blusset. Skyl spinat og vend det i. Tilsæt til sidst madlavningsfløde.
 6. Smag til med citronsaft samt salt/peber.
 7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på one pot pasta med spinat og kylling

Nem og lækker opskrift på one pot pasta med spinat og kylling. Hvis du kender os og har fulgt med længe, så ved du, at vi elsker pastaretter og nemme retter. Derfor er denne one pot pasta en hverdagsfavorit, når det skal gå stærkt, men man ikke vil spise havregryn eller rugbrødsmadder til aftensmad.

Den er så nem at lave og så kan man tilsætte præcis de grøntsager man har lyst til. Her den anden dag, hvor vi lavede den efter skole, så havde vi lige en rest squash, som vi rev der i. Det er bare med at være kreativ og udfordre sig selv. Det er det det hele handler om, når man laver mad.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på one pot pasta

One pot pasta med spinat og kylling

Det bedste ved retten er, at den kan laves så hurtigt. Er du en familie på 4 personer, så er det hurtigt at lave en dobbelt portion. Dét er altså bare nem aftensmad da alt bare skal i en gryde. Det eneste man så skal er at røre i gryden engang imellem.

Elsker du opskrifter som denne pasta? Så bør du prøve vores forskellige varianter som One pot pasta med kylling og pesto, One pot pasta med kylling og champignon og One pot thaisuppe med kylling og nudler.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej Simone

   Vi har ikke selv testet, men det burde du godt kunne. Den vil dog slet ikke blive lige så cremet, hvis du bruger mælk. Den vil nok blive en smule mere vandet 🙂 Men du kan prøve dig frem.

   Knus

 1. Frossen spinat eller frisk spinat? Man skyller jo ikke frossen spinat ?
  Det ene sted skal det i retten og et andet sted vendes i🧐

 2. I teksten står der 4,5dl vand lige meget hvor mange man sætter retten til. Der burde måske bare stå “vand”, så det gælder lige meget hvor mange man laver til.
  Mvh Rasmus

Skriv en kommentar