Peinirli bruschetta Peinirli bruschetta Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 timer Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 15 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på peinirli bruschetta. Peinirli er en bådformet pizza. Denne bliver bagt med ost og hvidløg og toppet med bruschettafyld med frisk tomat og løg. Ingrediensliste Koldhævet pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 1 pk. frisk mozzarella 2 fed hvidløg salt 2 stk. tomat 0,5 bundt frisk basilikum 0,5 stk. rødløg Fremgangsmåde Opløs gæren i koldt vand. Tilsæt salt og mel og rør hurtigt dejen sammen med en spiseske. Sæt på køl i cirka 15 timer. Har du ikke tiden, så kan du lave denne pizzadej istedet for. Når dejen har hævet drysses der med masser af hvedemel eller durummel på bordet. Herefter deles dejen i 2-4 ligestore boller. Form dem som en ubåd (se billeder), og læg dem på to stk. bagepapir. Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og varm din bageplade op. Skær hvidløg i fine tern. Smulder nu mozzarella i bådende. Herefter hvidløg over osten. Fold kanterne ind over som på billederne. Når ovnen er opvarmet bages peinirlierne på den varme bageplade i 8-11 minutter. Bag to af gangen, så bliver de sprødest. Hak i mellemtiden tomater, rødløg og basilikum fint. Når peinirlierne er færdige toppes de med bruschettablandingen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på Peinirli bruschetta En nem og lækker opskrift på peinirli bruschetta, som egentlig nok er en ret vi selv har fundet på. Peinirli er en græsk bådformet pizza. Det er i hvert fald sådan vi har fået det i Grækenland. Oprindeligt betyder peinirli vidst nok “med ost”, men vi har valgt at nyfortolke ordet og i stedet blot bruge det som beskrivelse til de her bådformede pizzaer. Den her peinirli bruschetta er en bagt pizzabåd, som bliver toppet med bruschettafyld. Tomater, rødløg og frisk basilikum blandet til en frisk blanding, som smager helt fantastisk ovenpå den sprøde og luftige dej. Det er virkelig en helt fantastisk sommerret, som både kan spises som tilbehør eller som et måltid. Vi kan i hvert fald varmt anbefale sådan en peinirli bruschetta til aftensmad. Det er også et måltid, som heller ikke ligger for tungt. LÆS OGSÅ: Peinirli med kartofler Bruschetta som pizza Den her idé med at bruge den bådformede pizza som bund til bruschetta er så god. Det er en super lækker og sprød bund, som bliver bagt med ost og hvidløg. Efter de er bagt, så toppes de med bruschettafyldet. Det er en frisk ret og hvis du elsker den klassiske bruschetta, så er dette lige noget for dig. Andre sommerretter med tomat Hvis du mangler andre idéer til lækre sommerretter med tomat, så kan vi anbefale dig at tjekke den her opskrift ud på bagte tomater med hvidløgscrunch. De er så lækre at lave både i ovn, men også på grill. Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Kan man lave det med almindelig gær, altså ikke tørgær? Hvis ja, hvor meget skal man bruge? Svar