Pizza med skinke og pepperoni Pizza med skinke og pepperoni Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 timer Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet pizza med skinke og pepperoni. En lækker skinkepizza, som har en sprød og luftig pizzabund. Præcis som Pizzamandens. Ingrediensliste Pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 300 g. pizzasauce 200 g. skinkestrimler 100 g. pepperoni 2 pk. frisk mozzarella Fremgangsmåde Dagen inden Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag: Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Fordel herefter tomatsauce, ost, skinke og pepperoni. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza af gangen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med skinke og pepperoni Pizza med skinke og pepperoni er en rigtig barndomsklassiker for os. Vi har godt nok ofte fået den her pizza, da den er simpel og så smager den jo bare super godt. Selve bunden er sprød og luftig, præcis som ved pizzamanden eller som i Italien. Vi har toppet den med tomatsauce, ost og så selvfølgelig toppings. Du kan også bruge andet end skinke og pepperoni, hvis du er mere til noget andet fyld. Vi elsker pizza som fredagsmad, gæstemad eller hvis det bare skal være lidt ekstra godt i hverdagen. Selve dejen til pizzabunden er lavet ud fra en koldhævet dej, som man blot rører sammen og sætter på køl natten over. Den kræver ingen æltning eller klistrede dejfingre, så det bliver faktisk slet ikke lettere. LÆS OGSÅ: Pizza med chorizo Hjemmelavet pizza med skinke Den mest klassiske hjemmelavede pizza må nok være med skinke og pepperoni. Du kan også sagtens lave det til en hjemmelavet salatpizza ved at tilføje hakket iceberg, tomat, agurk, evt. løg og en god hvidløgsdressing efter pizzaen er bagt. Det vil uden tvivl gøre pizzaen ekstra god. Lav din pizzadej i god tid Den her opskrift på pizzadej kan sagtens holde sig et par dage på køl. Vi har faktisk før haft den til at stå i køleskabet i op til 3 dage og det kan den sagtens. Vi rører derfor ofte en pizzadej sammen inden weekenden. Så er det nemt at lave hjemmelavet pizza, hvis man lige pludselig får lyst. Hvis du ikke vil bruge dejen til pizza, så kan du også bruge den til morgenboller. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.