Porretærte med hytteost og skinke Porretærte med hytteost og skinke Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 tærte Opskrift til 1 tærte Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 40 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker porretærte med hytteost og skinke. Tærter er så nemme at lave og kan fyldes med lige præcis det du har lyst til. Ingrediensliste Tærtedej 100 g. hvedemel 70 g. speltmel 100 g. smør 1 stk. æg 0,5 tsk. salt Fyld 200 g. skinkestrimler 5 stk. æg 250 g. hytteost 1 stk. porre salt/peber Fremgangsmåde Først laves tærtedejen. Skær smør i små tern. Bland alle ingredienserne i en skål. Start med at ælte dejen sammen med hænderne. Ælt dejen sammen til du har en sammenhængende dej. Den begynder at samle sig jo mere du ælter. Sæt dejen på køl i 30 min. Rul dejen ud i lidt hvedemel til en cirkel med diameter på 24-25 cm. Placer i et tærtefad (Ø22 eller Ø23). Skær overskydende tærtedej af. Prik bunden med en gaffel. Forbag bunden i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 10 minutter. Pisk æg sammen med hytteost, salt og peber. Rens porre og skær i tynde skiver. Bland æggeblandingen med skinke og porrer. Fordel fyldet ud på tærtebunden. Bages ved 180 grader varmluft i 25-30 minutter. Tag tærten ud og lad den køle af 5 minutter inden den spises. Bedøm denne ret Nem opskift på porretærte med hytteost og skinke En super nem og lækker opskrift på en grov porretærte med hytteost og skinke. Tærter er nem aftensmad eller frokost, da det kan spises både varmt og koldt. Den her tærte variant med porrer, skinke og hytteost er helt fantastisk. Og så mætter den utrolig godt! Server denne milde tærte for familien til aftensmad. Den vil smage rigtig godt sammen med en nem grøn salat og evt. en hjemmelavet dressing. LÆS OGSÅ: 5 nemme tærter til hverdag og fest Tærte med porrer og skinke Det her er en utrolig nem og lækker opskrift på tærte med porrer, skinke og hytteost. En helt fantastisk kombination, som mætter godt. Har du prøvet med hytteost i tærte? Det smager skønt og er samtidig med til at øge proteinindholdet, så den mætter godt. Server tærte til aftensmad, frokost eller på en buffet. Det er virkelig nemt at lave og så kan det spises både varmt og koldt, hvilket vi elsker. Derfor egner resterne sig rigtig godt til madpakken eller til frokost dagen efter. Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Hvilket mærke tærtefad bruger I? Jeg kan simpelthen ikke finde et fad i den størrelse I skriver i opskriften. Svar
Hej Lisa, Vi har nogle forskellige, men vi bruger primært dem med løs bund. Eksempelvis her: https://www.kitchenone.dk/produkt/kitchen-craft-master-class-taerteform-23-cm/ Kh Svar
Dette er en af mine yndlings-opskrifter på tærte. Den er så lækker, også at have i fryseren til nem madpakke.. Svar