Nemme opskrifter på tærte med skinke. Lav den nemme og klassiske tærte med skinke og porre eller pift den lidt op med hytteost, bacon eller andre grøntsager. Spis tærte til aftensmad og brug resterne til frokost eller madpakken.

Tærte med skinke

Her finder du alle vores nemme opskrifter på tærte med skinke. Vi har nemlig ikke kun en opskrift, da man kan lave så mange fantastiske varianter af skinketærter. Vi har opskrifter på tærte med skinke og porre, hytteost, squash, feta og broccoli. Vi vil vove at påstå, at der en skinketærte til enhver smag og enhver lejlighed.

Skinketærten er en af vores favoritter. Det er nem og billig aftensmad, da man blot kan bruge skinktetern eller skinkestrimler, hvor man ikke skal tilberede kødet først. Man tager det bare direkte fra pakken og så kommes det i tærten. Det bliver ikke nemmere og er derfor genial hverdagsmad, men også i madpakken, til brunch eller frokost. Tærter kan spises døgnet rundt, hvis du spørger os og er så undervurderet. De kan nemt gøres mere fancy ved at lave nogle anderledes smagskombinationer. Så hvis du er kørt lidt død i den sædvanlige skinketærte, så håber vi, at du her kan finde inspiration til nye smagskombinationer og varianter.

Skinketærte opskrift

Vi er derfor sikre på, at du nok skal finde en god skinketærte opskrift heriblandt. Der er skinketærter for både børn og voksne. Noget af det, som vi elsker ved tærter er også, at man kan forberede det i god tid. Tærtedejen kan laves og lægges på køl eller fryses ned, hvis man vil være i rigtig god tid. Fyldet kan gøres klar, så den blot skal samles og bages. Eller man kan bage den på forhånd og så blot lune den inden servering. Det er altså en meget taknemmelig ret, som ikke kræver de store færdigheder i køkkenet. Og er du ikke ude i en hjemmelavet dej, så kan man i dag købe så fine færdigdeje i supermarkederne, som blot skal rulles ud.

Verdens bedste skinketærter

Vi vil vove at påstå, at vi har opskrifterne på verdens bedste skinketærter her. Vi har nemlig så mange forskellige varianter, at der er noget til enhver smag. Er du til en traditionel, simpel skinketærte med broccoli eller er du til en med karamelliserede rødløg og feta, så er der altså noget for enhver smag.

Tærte til frokost

Som sagt, så er tærte også godt til frokost. I weekenderne, hvor vi ofte kræser lidt mere om frokosten, så laver vi gerne en tærte. Det vækker altid begejstring hos både store og små at få en lun ret til frokost i weekenderne. Man kan lave en god pastasalat dertil og så har du altså en helt overdådig og luksuriøs frokost, som er fint at få i stedet for rugbrød en gang imellem. Det plejer i hvert fald at falde i god jord hos vores frokostgæster eller i vores familie.

Vi håber, at vi med denne kategori har kunne inspirere dig til at lave en tærte med skinke. Fælles for alle vores opskrifter er nemlig, at alle skal kunne være med og det skal være med simple ingredienser. Skinketærter er dejlig spise, som vi gerne sætter på madplanen en gang om ugen eller hver anden uge.

Hvad kan jeg servere som tilbehør til skinketærte?