Pulled pork burger Pulled pork burger Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavet pulled pork burger med coleslaw og hjemmebagte burgerboller. En burger med pulled pork er så god til fredagsmad. Ingrediensliste Burgerboller 20 g. gær 0,75 dl. mælk 2 dl. vand 0,5 tsk. salt 1 tsk. sukker 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie 400 g. hvedemel Til pensling 1 stk. æg 2 spsk. sesamfrø Coleslaw 40 g. mayonnaise 75 g. creme fraiche 0,5 tsk. sød sennep 1 tsk. flormelis 0,5 tsk. hvidvinseddike salt/peber 75 g. gulerod 130 g. rød spidskål Andet fyld 400 g. pulled pork Fremgangsmåde Først laves dejen til burgerbollerne. Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt mælk. Salt, sukker og olie blandes i. Mel tilsættes og dejen æltes til den er smidig. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Dejen må gerne være lidt klistret. I stedet for at sætte dejen til hævning, så formes den med det samme. Dejen deles i 4 lige store stykker og formes til boller. Tryk bollerne helt flade, så undgår du, at de bliver alt for høje. Når de hæver, så får de lidt højde igen. Bollerne hæver et lunt sted i 1,5 time tildækket med et viskestykke. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Til sidst pensles bollerne forsigtigt med et sammenpisket æg, så de ikke falder sammen. Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter. Hold øje med dem efter 12 minutter, da ikke alle ovne varmer ens.OBS: Ja, de hæver kun én gang, så får du bløde og luftige burgerboller. Nu skal du varme puller pork i ovnen. Følg anvisningen på pakken. Riv imens gulerødder og hak spidskål fint. Bland ingredienserne til coleslawdressingen og vend det med gulerødderne og spidskålen. Lav nu burgere. Kom coleslaw i og pulled pork. Server evt. med pommes frittes. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pulled pork burger Pulled pork burger er én af vores absolut yndlings burgere. Især hvis det er i en hjemmebagt burgerbolle med coleslaw samt saftigt og mørt pulled pork vendt i barbequesauce og lækre krydderier. Det er en perfekt burger, hvis det skal være lidt ekstra godt i hverdagen eller i weekenden. Du kan vælge om du vil lave pulled pork helt fra bunden eller om du snyder lidt og bruger nogle af de pakker, hvor de blot skal have 40-45 minutter i ovnen. LÆS OGSÅ: Mexicansk kyllingeburger Pulled pork burger tilbehør Hvad skal man så have af tilbehør til pulled pork burgere? Vi plejer stort set altid at lave hjemmebagte burgerboller, hvis det skal være ekstra godt. Derudover fylder vi altid dem med hjemmelavet coleslaw. Vi kan også anbefale noget syltet der i, som syltede agurker eller syltede rødløg for at give noget syrlighed. Du kan også bare lave den som en almindelig burger med salat, agurk, tomat og mayonnaise, hvis du slet ikke er til coleslaw osv. Burger til aftensmad Vi elsker at få burger til aftensmad. Vi laver det ofte som sådan et saml-selv måltid, hvor man så selv kan fylde sin burger med det man har lyst til. Så klargører vi burgerboller, fyld, kød og dressing og laver det som et tag-selv bord. Det er rigtig genialt, hvis man skal have gæster eller man skal have nogle venner på besøg. Det er nemt og man kan forberede meget af det på forhånd, så man ikke får stress over maden. Så skal man blot sørge for at tingene er varme osv. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.