Halloumi burger

Halloumi burger
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på halloumi burger med chilimayo, syltede rødløg og avocado. En god vegetarburger med masser af smag.

Ingrediensliste

 • Chilimayo

 • 4 spsk. mayonnaise
 • 1 tsk. chilisauce
 • 1 nip cayennepeber
 • 1 spsk. appelsinjuice
 • salt/peber
 • Andet

 • 2 stk. burgerboller
 • 30 g. krølsalat
 • 250 g. halloumi
 • 1 stk. avocado
 • 60 g. syltede rødløg

Fremgangsmåde

 1. Rør alle ingredienserne sammen til chilimayoen i en skål. Smag til med salt og peber. Hvis du ikke synes den er stærk nok, så tilsæt lidt mere chilisauce. Vær dog opmærksom på, at den bliver stærkere, når den får lov til at stå og trække et par minutter.
 2. Skær halloumi ud i tynde skiver. Krydr med salt/peber.
 3. Steg skiverne på en varm pande i olie i ca. 2-3 minutter på hver side eller til de er gyldne og sprøde.
 4. Lun burgerbollerne. Det kan også gøres på den varme pande i lidt smør eller olie.
 5. Smør over- og underbolle med chilimayo.
 6. Kom salat, stegt halloumi, avocadoskiver og syltede rødløg på. Top med overbolle.
 7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på halloumi burger

En lækker og nem halloumi burger med hjemmelavet chilimayo, stegt halloumi, avocado og syltede rødløg. Vil du gerne have et par kødfrie dage om ugen eller spiser du helt vegetarisk, så er den her vegetarburger uden kød et glimrende bud på nem aftensmad. Første gang vi fik halloumiburger var faktisk i en måltidskasse og siden da har det været inde og vende på vores madplan en del gange. Det smager nemlig så godt og er samtidig utrolig nemt at tilberede. Halloumiosten skæres blot i skiver og så steges den i olie, så den bliver sprød. Vi har krydret den meget simpelt med salt og peber, da der kommer chilimayo osv. i selve burgeren.

En burger er bare nem hverdagsmad. Det er samtidig også noget, som både store og små kan lide, da man jo selv kan samle den, som man bedst kan lide det. Det smager fantastisk sammen med chilimayo, de syltede rødløg og cremet avocado. En virkelig god smagssammensætning.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på burgere her

Halloumi burger

Halloumi opskrift

Det er forholdsvis nyt for os at lave mad med halloumi. Vi prøvede som sagt første gang halloumi i en måltidskasse og har været så vilde med det lige siden. Det er nemt at tilberede og så smager det formidabelt i en burger som den her. Hvis man gerne vil skære ned på kødforbruget, så er halloumi et godt alternativ. Man kan også bruge det i gryderetter, i bowls og meget mere. Mulighederne med halloumiost er mange.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar