Quesadillas med ost

Quesadillas med ost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavede quesadillas med ost, jalapenos og salsa. Server med guacamole, creme fraiche og salsa.

Ingrediensliste

 • Quesadillas med ost

 • 4 stk. tortillapandekager
 • 200 g. revet cheddar
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 20 g. salsa
 • 20 g. jalapenos
 • 1 tsk. chilisauce

Fremgangsmåde

Quesadillas med ost

 1. Opvarm en paninigrill eller toastjern (hvis du ikke har det, så kan du også lave dem på panden).
 2. Læg to pandekager klar, og put kun fyld på halvdelen. Smør først salsa på og fordel herefter revet cheddar på de to pandekager.
 3. Herefter fordeler du tyndskåret peberfrugt samt chilisauce og jalapeños (du kan sagtens udelade noget af det, hvis det bliver for stærkt).
 4. Fold nu begge pandekager over. Læg den første i paninien i 4 minutter cirka. Har du ikke en panini kan de med fordel laves på en varm pande uden fedtstof. Så bages den blot på begge sider til osten er smeltet.
 5. Gentag med den anden.
 6. Servér med frisk salat, cremefraiche, guacamole og salsa.
Bedøm denne ret

Opskrift på quesadillas med ost

Prøv disse quesadillas med ost, hvis du sidder fast i den samme kedelige rugbrød til frokost. De er super nemme at lave og kan nemt gøres stærkere eller mildere, alt efter ønske. Quesadillas med ost kan nemt lavet i en paninigrill eller på panden. Vores quesadillas med ost indeholder både cheddar og gouda ost, men du bruger bare de slags, som du ønsker og måske allerede har hjemme i køleskabet. Vi kan godt lide mexicansk mad lidt ekstra stærkt, og har derfor både jalapenos, chiliflager og salsa i. Denne omgang quesadillas er vegetariske, men du kan også nemt lave dine quesadillas med kylling eller oksekød.

LÆS OGSÅ: Mexicansk mad

Quesadillas med ost

Mexicanske pandekager med ost

Vi har alle prøvet et eller andet fra det mexicanske køkken. Men hvorfor kun nøjes med at prøve det samme igen og igen. Du finder en masse forskellige og spændende opskrifter i vores madunivers. Vi har en helt kategori for sig med mexicansk, så mon ikke der er en ting eller to, som falder i din smag. Der er både opskrifter med kylling, oksekød, svinekød og også helt uden kød i. Det kan være du kender en mand, som er bange for ikke at blive mæt hvis ikke der er kød på bordet. Vi tænker godt du kan præsentere ham for chili sin carne eller måske vegetarisk chiligryde med kartofler uden, at han brokker sig ret meget.

Når du har fået ham overbevist om, at det der vegetariske køkken ikke er helt så skidt, så er næste skridt de her mexicanske pandekager med ost. De indeholder rigelige mængder ost, så er du oste-elsker, så er det helt sikkert noget for dig. Men som sagt, så er det også nemt at tilføje kød til dem, hvis man gerne vil have lidt i.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hvis man skal lave til mange gæster mon så man kan lave dem på forhånd og blot varme dem i ovnen – evt i lidt staniol ?

  1. Hej,

   Så ville jeg måske bare lave dem som bagte quesadillas i stedet for og så gøre det hele klar på forhånd 🙂

   Kh

Skriv en kommentar