Rødbedesmoothie

rødbedesmoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en frisk rødbedesmoothie med rødbede, banan, hindbær og æblejuice. En smagfuld og sund smoothie, som mætter godt.

Ingrediensliste

  • 75 g. rødbede
  • 1 stk. frossen banan
  • 80 g. frosne hindbær
  • 3 dl. æblejuice

Fremgangsmåde

  1. Skræl rødbeden og skær den i tern.
  2. Placer rødbedestykkerne i en blender sammen med frossen banan og frosne hindbær.
  3. Tilsæt æblejuice og blend det hele sammen til en cremet smoothie.
Bedøm denne ret

Opskrift på rødbedesmoothie

Det her er den nemmeste og lækreste rødbedesmoothie med rødbede, banan, hindbær og æblejuice. Smoothien har den skønneste røde farve og smager himmelsk. Det er en meget nem smoothie at lave og kan sagtens forberedes i god tid, da rødbeden godt kan skrælles og skæres i god tid og fryses indtil den skal bruges. Det betyder ligeledes, at står du med nogle rødbeder derhjemme, som er ved at blive lidt gamle, så brug den med det samme i en smoothie eller frys dem ned til næste gang der skal laves rødbedesmoothie.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på drikkevarer

rødbedesmoothie

Hvorfor bruge rødbede i smoothie?

Rødbede kan være svært at få ind i sin hverdagskost, hvis man ikke lige ved hvor og hvordan man skal gøre det. Det her er en super måde at gøre det på. Ellers er vi også glade for at lave rodfrugtsfritter i ovnen. Men at putte det i smoothies er virkelig en nem måde. Og hvis du er glad for at ‘drikke’ dine grøntsager, så er det her jo helt genialt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar