Rösti sandwich med kylling Rösti sandwich med kylling Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker rösti sandwich med kylling og hytteostblanding. En nem, mættende og sund sandwich lavet uden brød, men i stedet med rösti. Ingrediensliste Rösti 3 stk. æg 165 g. kartoffel 165 g. gulerod 0,5 bundt frisk persille salt 80 g. havregryn Hytteostblanding 100 g. hytteost 0,5 bundt frisk persille 0,25 stk. rødløg 20 g. soltørrede tomater Andet 30 g. blandet salat 280 g. kyllingebryst Fremgangsmåde Riv kartofler og gulerødder. Dræn det godt med hænderne og kom det i en skål. Jo bedre det drænes, jo sprødere bliver ens rösti. Bland æg, hakket persille, salt og havregryn i. Lad det stå og trække i 10 minutter. Opvarm en pande med rigeligt olie. Form flade rösti med hænderne (der bliver ca. 6-8 styks) og steg dem til de er gyldne på begge sider. Læg dem på et stykke køkkenrulle, så det kan suge fedtet. Steg herefter kyllingebryst. Imens kyllingen steger skal hytteostblandingen laves. Hak persille, rødløg og soltørrede tomater fint. Bland hytteost deri. Lav din sandwich med en rösti, salat, kylling, hytteostblanding og igen en rösti. Bedøm denne ret Lås skærm Opskriften er lavet i samarbejde med KitchenAid Opskrift på rösti sandwich med kylling I samarbejde med Kitchenaid får du her opskriften på den lækreste rösti sandwich med kylling og hytteost. Det er en nem måde at få brugt grøntsagsrester på en sund og lækker måde. Denne rösti sandwich kan spises til frokost eller aftensmad. LÆS OGSÅ: Falafler Vi har i opskriften brugt Kitchenaid Omnifood-tilbehørssæt. Her får man både rivejern og kødhakker. I denne opskrift har vi brugt rivejernet, som er nemt at sætte på sin Kitchenaid Standmixer. Den gør det nemt og hurtigt at rive kartofler og gulerødder til opskriften. Hvis du vil læse mere om tilbehøret, så kan du trykke lige her. Hvilke grøntsager kan jeg bruge til rösti? Du kan i princippet bruge stort set alle slags grøntsager til rösti. Vi elsker kombinationen af kartofler, gulerødder og persille. Det er nemlig ofte det vi har tilbage i grøntsagsskuffen, når ugen er omme. Men du kan også sagtens bruge blomkål, broccoli, spidskål eller hvad der ellers gemmer sig i grøntsagsskuffen. Det er en god måde at få brugt rester, så man undgår at skulle smide dem ud. Det vigtigste er blot, at man husker at få klemt noget af væsken ud af grøntsagerne, når de er revet. Så får du nemlig de sprødeste og bedste rösti. Hvilken olie skal jeg stege i? Vi steger altid i vegetabilsk olie som rapsolie eller solsikkeolie. Men du kan også stege dem i olivenolie eller kokosolie (husk blot at bruge en smagsneutral kokosolie, som ikke smager af kokos). Vi synes, at olie giver en sprødere rösti end hvis man stegte dem i smør eller margarine. Men om man bruger rapsolie eller solsikkeolie, det har ingen betydning. Du kan lave dine rösti sandwich i god tid Hvis du er i tidspres, så kan du sagtens lave dine rösti i god tid. Inden servering luner du dem i ovnen og fylder dem med fyld. De mister lidt af sprødheden, men de er stadigvæk super gode. LÆS OGSÅ: Rösti med gulerødder og persille Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej Mette, Sørg for at lade dejen hvile, så havregrynene binder sig til æg og grøntsager. Sørg også for at stege i nok olie 🙂 Kh Svar
Hej, Detkan du godt, de bliver bare ikke lige så sprøde 🙂 De skal nok ca. have 15-20 minutter ved 200 grader. Kh Svar
Kommentar til Mette: Kom 1 spsk Pofiber i massen og lad “ dejen” stå 15 min , så hænger de bedre sammen , Pofiber er kartoffelstivelse Svar