Rugbrødschips Rugbrødschips Opskrift til 12345678910 portion Opskrift til 1 portion Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 40 minutter Samlet tid 55 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på sprøde rugbrødschips. Brug rester af rugbrød til ristet rugbrød. De er gode til tapas, til dip og snack. Ingrediensliste 200 g. rugbrød 3 spsk. raps- eller solsikkeolie salt Fremgangsmåde Tænd ovnen på 155 grader varmluft. Skær rugbrød ud i tynde skiver og del herefter i trekanter (det er nemmest med et helt rugbrød, så man selv kan skære tynde skiver fremfor forskåret brød). Vend de tynde trekanter i olie og salt. Fordel ud på en bageplade med bagepapir. Bag dem først i 20 minutter. Tag dem herefter ud og vend godt rundt. Giv dem yderligere 20 minutter. Lad dem køle helt af og opbevar så i en lufttæt beholder. Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Lås skærm Opskrift på rugbrødschips Sprøde rugbrødschips lavet i ovnen med kun 3 ingredienser. De består nemlig bare af rugbrød, olie og salt. Det lyder da ret nemt, gør det ikke? Har du daggammelt rugbrød, så er det måske på tide at trylle dem om til de her hjemmelavede rugbrødschips. Ristet rugbrød lavet i ovn udgør altså den perfekte lille snack eller tilbehør til aftensmaden eller til tapas. Du må aldrig smide en rest rugbrød ud, da det er nemt at give nyt liv sådan her. Vi elsker at lave sådan en lille tapastallerken til aftensmad. Så serverer vi nogle lækre pølser og skinke samt noget ost – og selvfølgelig de her sprøde rugbrødschips og noget godt dyppelse. Bare lige et lille tip herfra til aftensmad, som er både nem og lækker. Vi synes, at det fungerer bedst, når man får skåret rugbrød i helt tynde skiver. Det er nemmest med rugbrød, som man selv skærer. Men det kan også sagtens lade sig gøre med købt skiveskåret rugbrød. Bare pas på ikke at skære dig selv i fingrene, da det nok vil være en god idé at halvere skiverne på midten for tyndere skiver. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på tapas og små retter her Ristet rugbrød i ovn Ristet rugbrød i ovn smager skønt. Det er godt som tilbehør til tapas, som tilbehør til forretter eller bare som en lille snack. Server ristet rugbrød til en omgang hummus sammen med lidt grøntsagsstænger. Så har man altså en god lille snack. Man kan også bruge de sprøde rugbrødschips som bund til lakserilette og dermed bruge dem som en lille appetizer eller forret. Det er en af de bedste måder at bruge rester af rugbrød på. Har vi ikke tid til at lave det lige når vi har kedeligt rugbrød, så fryser vi blot rugbrødet ned og laver det senere. Så det vi prøver at sige er, at du aldrig må smide en rest rugbrød ud. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.