Lakserilette med rugbrødschips
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
5 minutterSamlet tid
20 minutterBeskrivelse
Lækker og nem opskrift på lakserilette lavet med friske krydderurter. Lakseriletten er serveret på sprøde, hjemmelavede rugbrødschips.
Ingrediensliste
-
Lakserilette
- 200 g. varmrøget laks
- 0,5 bundt frisk dild
- 0,5 stk. rødløg
- 2 spsk. creme fraiche
- salt/peber
-
Rugbrødschips
- 4 skriver rugbrød
- 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
- salt
Fremgangsmåde
- Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Del rugbrødsskiverne til halv tykkelse med en skarp brødkniv og skær dem i trekanter.
- Læg dem på en bageplade med bagepapir. Smør dem med lidt olie og drys med salt.
- Bages i 7-10 minutter ved 200 grader.
- Hak dild og rødløg fint.
- Riv laksefiletterne fra hinanden i en skål og tilsæt creme fraiche, salt og peber.
- Rør nu det hakkede dild og løg i laksen.
- Lad de bagte rugbrødschips afkøle og læg derefter en teske laks på toppen.
- Pynt med frisk dild.
Opskrift på lakserilette med sprøde rugbrødschips
En nem og lækker opskrift på lakserilette serveret på sprøde rugbrødschips. Det er en perfekt lille forret eller appetizer til fest eller nytår. Selve lakseriletten kan laves dagen før, så den kan få lov til at trække smag fra løg og friske krydderurter.
Du kan også bruge lakserilette i sandwich eller oven på en rugbrødsmad. Skal det være ekstra godt, så kan du også servere med syltede rødløg til.
LÆS OGSÅ: Bagte kartoffelskiver med fetacreme
Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.