Salat med avocado og mango

Opskrift på salat med avocado og mango
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

En simpel og lækker salat med avocado, mango og spinat. Den er toppet med solsikkekerner. Server med en god hvidløgsdressing eller til grillmad.

Ingrediensliste

 • 50 g. frisk spinat
 • 1 stk. avocado
 • 1 stk. mango
 • 0,5 stk. agurk
 • 100 g. cherrytomater
 • 20 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde

 1. Skyl spinat. Anret i et fad eller på en tallerken.
 2. Skær avocado, mango og agurk i tern.
 3. Halver cherrytomater.
 4. Anret alle tingene oven på spinaten.
 5. Top til sidst med solsikkekerner.
 6. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på salat med avocado og mango

En simpel, lækker og nem salat med avocado og mango. Derudover er der også cherrytomater og agurk i. Den er toppet med solsikkekerner. Det er en super simpel og nem salat, som er god som tilbehør til grillmad eller blot til aftensmaden. Har du prøvet mango i salat? Det smager virkelig skønt og giver en god sødme til salaten. Det er en rigtig børnevenlig salat.

LÆS OGSÅ: Bulgursalat med asparges

Opskrift på salat med avocado og mango

Mangosalat med avocado

Kombinationen af mango og avocado i den her salat er virkelig lækker. Men hvis du ikke er så meget til mango, så kan du sagtens erstatte den med melon. Her kan vi anbefale cantaloupemelon, som er den orange netmelon. Det vil også smage skønt med almindelig vandmelon eller honningmelon. I stedet for solsikkekerner, så kan du også bruge græskarkerner eller pinjekerner. Du kan også riste dem på en tør pande i 4-5 minutter. Det bringer smagen frem i kernerne og giver samtidig også noget mere sprødhed. Vi topper dog ofte blot med helt normale solsikkekerner, da det er hurtigt og nemt.

Sommersalat med mango

Det her er en rigtig sommersalat med både mango, avocado, tomater og agurk. Vi har lavet den på en bund af spinat, men du kan også sagtens bruge almindelig iceberg eller rucola. Rucola har en lidt mere bitter smag, så hvis den skal være børnevenlig, så ville vi ikke erstatte med det. Du kan også lave en blanding af iceberg og spinat.

Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar