Bulgursalat med asparges

Nem og lækker opskrift på bulgursalat med asparges
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og spændende bulgursalat med asparges, peberfrugt og friske krydderurter. Det hele er vendt i en skøn dressing med citron.

Ingrediensliste

 • 130 g. bulgur
 • 1 bundt friske asparges
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
 • 1 spsk. citronsaft
 • 0,5 bundt frisk persille
 • 0,5 bundt frisk dild
 • salt/peber
 • Læg i kurv på Nemlig

Fremgangsmåde

 1. Kog bulgur efter pakkens anvisning. Den vægt vi har angivet er i tør vægt.
 2. Når det er kogt, så drænes bulgur og skylles i koldt vand. Sæt det til side.
 3. Skyl dine asparges og knæk enderne af. Placer dem i en gryde med vand. Bring vandet i kog. Når vandet koger, så tager du gryden af, så passer det nemlig med, at dine asparges stadig har lidt bid. Hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand. Skær dem i mindre stykker.
 4. Skær peberfrugt i strimler.
 5. Hak krydderurter fint.
 6. Rør olie sammen med citronsaft, salt og peber.
 7. Bland alle ingredienserne sammen.
 8. Anret på et fad eller tallerken. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem og lækker opskrift på bulgursalat med asparges

En nem, spændende og virkelig god bulgursalat med asparges, friske krydderurter og peberfrugt. Det hele er vendt i en skøn dressing lavet med citron og olie. Salat med bulgur smager skønt og denne med asparges og krydderurter er virkelig god som en sommersalat. Server med kød fra grillen eller et lækkert stykke fisk.

Vi kan blandt andet anbefale hasselback kylling, som er bagt i ovnen med tomater, ost og basilikum. Det vil være fantastisk tilbehør til denne smagfulde og nemme salat.

LÆS OGSÅ: Bulgursalat med tun

Nem og lækker opskrift på bulgursalat med asparges

Salat med bulgur og asparges

Salat med bulgur mætter godt og længe i forhold til en almindelig grøn salat. Du kan også sagtens erstatte bulgur med eksempelvis couscous eller perlespelt. Det giver bare en god mæthed, når man tilføjer en eller anden form for fuldkorn til salaten. Så kan man også sagtens spise det som en måltidssalat til frokost eller i madpakken.

Salat med bulgur og asparges

Sund salat der mætter

Det her er én af vores yndlingssalater, hvis det skal være én, som også mætter. Den er meget mild i smagen og får masser af smag fra dild og frisk persille. Du kan også bruge basilikum eller mynte, hvis du er mere til det. Men brug gerne friske krydderurter, da de er fyldt med smag, som giver masser af liv til salaten.

Følg også med på de sociale medier
Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

 

Kommentarer

Skriv en kommentar