Sandwich med hønsesalat Sandwich med hønsesalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker sandwich med hønsesalat og bacon. Hjemmelavet kyllingesalat i en sandwich giver den bedste kyllingesandwich. Ingrediensliste Hønsesalat 450 g. kyllingebryst (fra De Danske Familiegårde) 1 stk. hønsebouillonterning 150 g. asparges på dåse 200 g. champignon 1 spsk. smør 1 tsk. tørret timian 0,5 bundt forårsløg Dressing 200 g. creme fraiche 100 g. mayonnaise 2 tsk. sød sennep salt/peber Andet 2 stk. ciabatta 50 g. frisk spinat 1 pk. bacon i skiver Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Rens kyllingebryst og kog det i ca. 20-25 minutter i en gryde med vand og smuldret hønsebouillonterning. Herefter tages det op og sættes til afkøling. I mellemtiden drænes asparges på dåse. Rens champignon og skær i skiver. Opvarm en pande uden fedtstof. Kom bacon på panden og steg til det sprødt og gyldent. Tag det herefter fra på en tallerken. Sæt panden tilbage på blusset. Kom smør på. Når smørret er smeltet, så kommes champignon på. Lad det sautere til svampene får lidt farve. Krydr med salt, peber og tørret timian. Tag dem herefter fra og sæt til afkøling. Bland mayonnaise, creme fraiche og sennep sammen til en dressing. Smag til med salt/peber. Hak forårsløg fint og hak evt. også bacon groft. Brug to gafler til at trække kyllingebrystet fra hinanden. Kom kylling, forårsløg, stegte champignon og aspargessnitter op i dressingen. Vend det hele godt rundt. Lun brød som anvist på pakken. Skær brød og kom godt med spinat, hønsesalat i og top med lidt bacon. Lås skærm Opskrift på sandwich med hønsesalat I weekenden lavede vi den her lækre sandwich med hønsesalat. Er der noget, som vi elsker, så er det altså sådan en god hjemmelavet hønsesalat med champignon og asparges. Når den så serveres i en sandwich med sprød bacon, så bliver det kun endnu bedre. Vi lavede det som sagt i weekenden og det er hvad vi forbinder med sådan en god weekendfrokost. Sådan en frokost man laver, når man har lidt ekstra god tid til at opgradere rugbrødsmaden. Vi har lavet sandwichen i ciabatta, men man kan bruge præcis det brød, som man har lyst til. Det kan være ristet surdejsbrød, noget toastbrød eller rugbrød, hvis man gerne vil have noget, som mætter lidt mere. Og i stedet lave det lidt mere som højtbelagt smørrebrød. Det er også altid et hit. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sandwich her Sandwich med kylling og bacon En sandwich med kylling og bacon slår aldrig fejl. Det er en klassisk kombination, som de fleste kan lide. Vi går også ofte med den kombination, hvis vi skal bestille sandwich ude. Ofte er det også bare med stegt kylling og bacon, men det bliver altså lidt ekstra snasket og lækkert, når man laver hønsesalat. Sådan en omgang hønsesalat er ikke svært at lave selv. Det kan laves med en hel kylling eller hvis man har rester af kylling. Det er i hvert fald en god måde at undgå madspild på. Og har man ikke en rest, så er det hurtigt og nemt lige at koge sådan et kyllingebryst og trevle det fra hinanden. Selve dressingen laver vi på creme fraiche (gerne mindst 18% fedt), mayonnaise og lidt sennep. En simpel sennepsdressing. Vil du gerne have lidt mere power i den, så kan du bruge dijonsennep. Men med sød sennep, så kan de fleste være med. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.