Sandwich med kyllingesalat og bacon

Sandwich med kyllingesalat og bacon
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker sandwich med kyllingesalat med karry og bacon. En smagfuld kyllingesandwich, som er god til frokost.

Ingrediensliste

  • Kyllingesalat med karry

  • 350 g. kyllingebryst
  • 100 g. frosne ærter
  • 50 g. mayonnaise
  • 150 g. creme fraiche
  • 2 tsk. karry
  • 1,5 tsk. sød sennep
  • 0,5 tsk. flormelis
  • 0,75 bundt forårsløg
  • salt/peber
  • Andet

  • 1 stk. baguette
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 1 stk. hjertesalat
  • 0,25 bundt forårsløg
  • Læg i kurv på Nemlig

Fremgangsmåde

  1. Start med kyllingesalaten.
  2. Kog kyllingebryst i en gryde med vand og salt. Den skal have ca. 15-20 minutter alt efter tykkelse. Tag kylling op og lad det køle helt af.
  3. Skær herefter kylling i tern.
  4. Skyl ærter i vand, så de kan tø op. Dræn dem godt.
  5. Hak forårsløg fint.
  6. Rør dressingen sammen af mayonnaise, creme fraiche, karry, sennep og flormelis. Smag til med salt og peber (dressingen kan sagtens laves på forhånd, så den kan få lov til at trække smag samt farve).
  7. Vend nu kylling, forårsløg og ærter sammen med dressingen. Sæt til side.
  8. Varm en pande op uden fedtstof.
  9. Steg bacon på panden til den er sprød og gylden.
  10. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Når bacon er færdigstegt, så placeres det på tallerkenen.
  11. Lun brød.
  12. Skær brød over. Kom skyllet salat på, så kyllingesalat, baconskiver og evt. lidt finthakket forårsløg.
  13. Sæt overbollen på og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på sandwich med kyllingesalat og bacon

En nem og helt fantastisk sandwich med kyllingesalat og bacon er præcis hvad du får opskriften på her. Sådan en hjemmelavet hønsesalat med karry er altså bare god. Og det bliver kun endnu bedre, når den bruges som fyld i en sandwich med sprød bacon og lidt frisk salat. Så har du alletiders frokost, som altså slår en rugbrødsmad med leverpostej med længder.

Selve kyllingesalaten er lavet med kogt kyllingebryst, mayonnaise, creme fraiche, karry, forårsløg og ærter. Vi elsker den her karry-udgave af hønsesalaten, hvor der virkelig er knald på smagen. Det er i hvert fald ikke en kedelig hønsesalat. Og hvis du er vild med kombinationen af karry og kylling, så er den lige noget for dig.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sandwich her

Sandwich med kyllingesalat og bacon

Kyllingesandwich med bacon

En kyllingesandwich med bacon rammer bare altid plet. Det er sådan en sandwich, som vi aldrig bliver trætte af. Den er også genial at lave, hvis man har en rest kylling tilbage, som man ikke lige ved hvad man skal bruge til. Så er det genialt at give det nyt liv ved at skære ud i tern og lave det til hønsesalat.

Og så vil vi jo altid slå et slag for at lave en hjemmelavet kyllingesalat fremfor at købe den. Det kan altså bare smages, at der bruges friske råvarer. Samtidig er det jo slet ikke svært og selve dressingen er jo hurtigt rørt sammen. Den består også af ingredienser, som vi stort set altid har på lager. Så det er jo virkelig nemt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar