Skinkesalat

Skinkesalat – Nem opskrift på hjemmelavet skinkesalat
Opskrift til g. Opskrift til 200 g.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på verdens bedste skinkesalat med mayonnaise. Det kræver få ingredienser, er hurtigt at lave og smager fantastisk i sandwich eller oven på rugbrød. Opbevar det i en lille tætlukket beholder i køleskabet, så kan det sagtens holde sig et par dage.

Ingrediensliste

 • 170 g. skinkestrimler
 • 5 spsk. mayonnaise
 • 0,5 stk. rødløg
 • 0,5 bundt purløg
 • salt/peber
 • 0,5 tsk. dijonsennep

Fremgangsmåde

 1. Hak skinkestrimler lidt finere.
 2. Hak purløg og rødløg fint. Bland det med mayonnaise og sennep.
 3. Vend til sidst skinken rundt i. Smag til med salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på skinkesalat

Hjemmebagt rugbolle og hjemmelavet skinkesalat er nok en af de bedste kombinationer. Denne opskrift på hjemmelavet, gammeldags skinkesalat med mayonnaise og creme fraiche er noget nær verdens bedste og mindst lige så god som slagterens. Det er så simpelt og nemt at lave og alligevel smager det bare drønlækkert.

Vi bruger det ofte i sandwich eller oven på ristede rugbrødsmadder. Og hvis man gerne vil lave den lidt sundere, så kan man sagtens bytte lidt af creme fraichen ud med hytteost eller lidt neutral skyr. Man kan også eksperimentere og eventuelt putte frisk persille i og lidt forårsløg.  

LÆS OGSÅ: Rugboller

Skinkesalat – Nem opskrift på hjemmelavet skinkesalat

Hjemmelavet skinkesalat

Det er virkelig nemt og hurtigt at lave en hjemmelavet skinkesalat. Så hurtigt, at det næsten ikke kan betale sig at købe den færdiglavet. Den her salat er super god og indeholder blandt andet skinke og purløg. Den friske purløg løfter lige salaten til det næste level og giver også friskhed.

Du kan som sagt nyde den på mange forskellige måder, men vores favorit må være i en lækker, hjemmebagt bolle eller på et stykke surdejsbrød. Det er virkelig en god og nem idé til en lidt mere luksuriøs frokost.

Kan jeg bruge andet end purløg?
Ja, du kan også erstatte med persille, hvis du ikke er så meget til purløg. Men udelad endelig ikke en eller anden form for frisk krydderurte. Det løfter virkelig skinkesalaten og gør, at den får en masse smag og friskhed.

Kan jeg lave den på forhånd?
Ja, du kan sagtens lave den dagen før den skal bruges. Faktisk bliver den kun bedre af at få lov til at trække et døgns tid.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

 1. Hov, du mangler at tilføje, hvor meget creme fraiche der skal bruges! Men ellers MANGE TAK for en masse lækre opskrifter, der bliver flittigt brugt!

  1. Hej Rikke

   Der er ikke creme fraiche i vores opskrift, men du kan godt skifte lidt af mayonnaisen ud med creme fraiche. Og skønt at høre, at vores opskrifter bliver brugt!

   Knus

Skriv en kommentar