Smørrebrød med rullepølse og sky

smørrebrød med rullepølse
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet smørrebrød med rullepølse, sky, løg og karse. Sådan en rugbrødsmad med rullepølse er skøn til frokost.

Ingrediensliste

 • 4 skiver rugbrød
 • 20 g. smør
 • 4 blade krølsalat
 • 8 skiver rullepølse
 • 1 stk. tomat
 • 1 stk. rødløg
 • 1 bakke karse

Fremgangsmåde

 1. Smør rugbrød med smør. Pynt med krølsalat.
 2. Fold dine skiver af rullepølse og læg 2 skiver på hver.
 3. Pynt med en skive af sky.
 4. Skær tomat i både og løg i tynde skiver.
 5. Pynt med skiver af løg, tomatbåd samt karse og lidt spirer.
Bedøm denne ret

Opskrift på smørrebrød med rullepølse og sky

Hjemmelavet smørrebrød med rullepølse, sky og rødløg. En skøn rugbrødsmad, som er god til frokost. Selvom mange måske mener, at en mad med rullepølse er kedelig, så skal den absolut ikke undervurderes. Hvis man laver den på et godt stykke rugbrød og topper med sky, løg og lidt grønt, så har man altså et skønt stykke smørrebrød.

Smørrebrød er perfekt til frokost eller hvis man skal have gæster til frokost. Du kan lave lidt forskellige varianter eller lave det som et tag-selv bord, hvor du blot gør alt tilbehør osv. klar. Så kan folk selv anrette. Det er en rigtig god frokost idé.

LÆS OGSÅ: Avocadomad

smørrebrød med rullepølse

Rugbrød med rullepølse

Vi har godt nok spist meget rugbrød med rullepølse igennem tiden. Og som sagt, så skal sådan en mad ikke undervurderes. Den er god i madpakken men også god, hvis man, ligesom her, gør lidt mere ud af den og laver den som højtbelagt.

For det første, så gør løg en kæmpe forskel. Du kan bruge rødløg eller almindelige hvide løg. Du kan også lave den ekstra luksus og toppe med syltede rødløg. Derudover så topper vi med sky, karse og en båd af tomat. Det bliver en lækker smagskombination, som plejer at falde i god jord hos de fleste. Hvis du ikke er til sky, så kan du selvfølgelig også sagtens udelade det.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar