Sommerpastasalat med grillet udbenet kyllingelår

Sommerpastasalat med grillet kyllingelår
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker sommerpastasalat med grillet kyllingelår og grillede grøntsager. Den bedste pastasalat med grillsteaks med BBQ fra De Danske Familiegårde.

Ingrediensliste

 • 250 g. pasta
 • 4 spsk. grøn pesto
 • 1 stk. rødløg
 • 1 stk. squash
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 2 spsk. olivenolie
 • salt/peber
 • 350 g. Grill Steaks BBQ fra De Danske Familiegårde
 • 1 håndfuld frisk basilikum
 • 40 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

 1. Kog pasta efter pakkens anvisning i godt saltet vand.
 2. Herefter drænes det for vand. Lad det køle af og vend herefter med pesto. Tilsæt evt. mere pesto, alt efter hvor meget du er til.
 3. Skær rødløg, peberfrugt og squash ud i grove stykker. Vend alle grøntsagerne med olie, salt og peber.
 4. Find grillspyd frem og sæt grøntsagerne på spyddene. Sæt til side.
 5. Opvarm en tør pande. Rist kort pinjekernerne til de bliver gyldne. Tag dem herefter af panden.
 6. Varm din grill op.
 7. Læg grøntsagsspyd og Grill Steaks med BBQ på. Giv dem ca. 5 minutter på hver side (alt efter hvor varm din grill er). Giv dem gerne lidt ekstra på skindsiden, så skindet bliver dejlig sprødt. Vend grøntsagsspydene jævnligt.
 8. Når kyllingen og spydene er færdige, så tages det af.
 9. Placer kyllingen på et skærebræt. Skær kyllingen ud i skiver.
 10. Vend frisk basilikum, grillede grøntsager og pinjekerner i pastasalaten.
 11. Anret på et fad. Top med Grill Steaks skåret ud i skiver og evt. flere pinjekerner.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde

Opskrift på sommerpastasalat med grillet udbenet kyllingelår

En vaskeægte sommerpastasalat med grillet kyllingelår fra De Danske Familiegårde. Faktisk er det med deres Grill Steak med BBQ, som er udbenet kyllingelår med skind på. Altså bare WOW en lækker udskæring! Der er så meget smag i et lår og så har du samtidig skindet, som bliver helt sprødt, når det grilles. Der er intet forberedelse i det, da det er marineret på forhånd, så det bliver altså ikke nemmere, hvis du gerne vil have noget godt grillkød. Vi har brugt kyllingen som fyld i den her dejlige pastasalat med pesto og grillede grøntsager. Det er smagen af sommer!

Desuden er vi lige nødt til at slå et slag for hele det grillsortiment, som De Danske Familiegårde har. Det er lidt forskelligt fra butik til butik hvad man kan få, men udover de her Grill Steaks, så kan man også få underlår på spyd, lårmix med BBQ, grillvinger og meget mere. Produkterne består af danske, langsomtvoksende kyllinger, som har fri adgang til vand og foder. Så går du ind for bedre dyrevelfærd, så skal du kigge efter De Danske Familiegårde i køledisken.

LÆS OGSÅ: Forårstarteletter

Sommerpastasalat med grillet kyllingelår

Grillaften med kylling

Udover denne sommerpastasalat med Grill Steaks med BBQ, så grillede vi også en omgang forskellige lår og vinger. De Danske Familiegårde har virkelig gjort det nemt ift. grillmaden, da man kan tage kyllingen direkte fra pakkerne og smække det på grillen. Det gør det nemt i hverdagen, men også hvis man vil ud og grille i det blå med en engangsgrill. Eller pludselig får en spontan ide om at grille. Vi har godt nok stået mange gange og købt en engangsgrill og noget nemt grillkød, fordi sommeren og godt vejr bare er lig med spontane ideer. Så det er dejligt, at man også kan få nogle lækre og virkelig gode grillløsninger, som ikke kræver, at man har et køkken til rådighed.

Sommerpastasalat med grillet kyllingelår

Pastasalat med grillede grøntsager og kylling

Det her er virkelig en pastasalat med masser af smag. Vi har vendt pastaen med en god grøn pesto og så er de grillede grøntsager og de grillede Grill Steaks ellers også vendt i. Top den af med frisk basilikum og ristede pinjekerner, så har du virkelig alletiders sommerpastasalat. Som vi også har nævnt, så består kyllingen af udbenet kyllingelår, så man får masser af smag og på ingen måde en tør kylling. Giv evt. skindet en ekstra tand, så skindet bliver godt sprødt. Det smager så godt i den her pastasalat.

Sommerpastasalat med grillet kyllingelår

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar