Tilmeld nyhedsbrev

Spaghetti i svampesauce med kødboller

Spaghetti i svampesauce med kødboller

Spaghetti i svampesauce med kødboller

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en lækker og cremet pastaret med kødboller, vendt i en sauce lavet på champignoner og fløde. Du kan sagtens udelade champignonerne eller erstatte med eksempelvis peberfrugt eller asparges. Det er en super nem hverdagsret, som bare er så god til aftensmad.

Ingrediensliste

Kødboller

  • 500 g. hakket oksekød
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 æg
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. vand
  • Salt/peber

Fyld

  • 400 g. champignon
  • 1 rødløg
  • 1,5 dl. hvidvin
  • 1,5 dl. vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 500 g. spaghetti

Fremgangsmåde

1. Start med kødbollerne. Farsen røres sammen ved at tilsætte alle ingredienserne og ælte dejen indtil alle ingredienser er fordelt ordentligt ud. Herefter gøres en bageplade med bagepapir klar. Farsen formes til små kugler på størrelse med en bordtennisbold. Kødbollerne bages ved 200 grader varmluft i cirka 12-13 min.
2. Imens kødbollerne er i ovnen, så gøres spaghetti og sauce klar.
3. Saucen laves ved at hakke rødløget i små tern samt skære champignon i skiver. På en pande varmes lidt olie op, hvorefter rødløg svitses. Champignon tilsættes og svitses yderligere. Herefter tilsættes vin.
4. Når alkoholen i vinen er fordampet, så tilsættes vand og bouillonterning (Du kan dufte om alkoholen er fordampet. Dufter det stadig af sprit, så skal det lige koge et par minutter endnu).
5. Herefter simrer hele blandingen i 5-10 min.
6. Til sidst tilsættes madlavningsfløde og evt. hakket frisk persille.
7. Når spaghetti er kogt, så blandes det med svampesaucen.
8. Serveres sammen med kødboller.

Bedøm denne ret

Spaghetti i svampesauce med kødboller

En anderledes opskrift på spaghetti i svampesauce med kødboller. Det er super nem og god aftensmad med få ingredienser.

Den opstod egentlig, da vi gerne ville lave et alternativ til den klassiske kødboller i tomatsauce. Så vi ville gerne kombinere det lækre element med kødboller sammen med pasta, da pastaretter er så nemme at lave. Så det blev til denne herlige pastaret i en lækker sovs lavet på fløde.

LÆS OGSÅ: Spaghetti Carbonara

Det er en yderst børnevenlig ret, især hvis man udelader champignoner, da vi ved, at det ikke er alle børn, som er fan af dem.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

    1. Hej Tenna

      Desværre ikke på nuværende tidspunkt, da vi ikke har tiden til det. Det kan være, at det kommer på et senere tidspunkt 🙂

      Knus

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven