Spinatblinis med rejesalat Spinatblinis med rejesalat Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre og nemme spinatblinis toppet med rejesalat. Pynt evt. af med en lille citronskive og frisk dild. Så har du en lækker tapas eller forret til din næste fest. Ingrediensliste Spinatblinis 120 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 stk. æg 0,5 dl. mælk 50 g. frossen spinat 25 g. smør Rejesalat 150 g. rejer 50 g. asparges på dåse 50 g. mayonnaise 25 g. creme fraiche salt 0,5 tsk. citronsaft 0,25 bundt frisk dild Fremgangsmåde Bland mel, bagepulver og salt. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Optø spinat og blend det og bland det i. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne. Dræn rejer og asparges godt. De skal ikke være våde. I en skål røres mayonaise, creme fraiche, hakket dild, salt og citronsaft. Bland nu rejer og asparges i dressingen. Når blinis er nedkølet toppes de med rejesalaten. Herefter kan du pynte med præcis det du har lyst til – vi brugte citron og dild. OBS: Blinis kan sagtens laves før og fryses ned. Bedøm denne ret Opskrift på spinatblinis med rejesalat En skøn opskrift på en anderledes blinis, nemlig en spinatblinis, som er toppet med hjemmelavet rejesalat. Du får de skønneste små grønne blinis med rejesalat, som er så fine at servere som forret eller som en del af et større tapasbord. Vi har valgt at fyldet skulle være rejesalat, men man kan også sagtens bruge lakserilette, hønsesalat eller stenbiderrogn. Når vi laver tapas, så har vi altid en eller anden form for blinis på bordet. Det plejer nemlig altid at falde i god jord ved alle. LÆS OGSÅ: Blinis med chiliost og sprødstegt serranoskinke Kan de laves dagen før? De er også nemme at lave og kan forberedes i god tid, da de jo serveres kolde. Blinispandekagerne kan også sagtens fryses ned og så blot tages op den dag, hvor de skal bruges. Så ja, de kan sagtens laves dagen før. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Tak for jeres fantastiske hjemmeside, jeg bruger ofte jeres opskrifter. Den ser så lækker ud. Hvor mange bliver der cirka ud af denne opskrift til fire?? Jeg vil bruge den som forret, så den skal ikke mætte ret meget. Svar