Squashpandekager

Squashpandekager som madpandekager
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavede squashpandekager. Brug dine squashpandekager som madpandekager og server med grøntsager og kød.

Ingrediensliste

  • 2 stk. æg
  • 3 dl. mælk
  • 0,5 tsk. salt
  • 0,5 tsk. bagepulver
  • 140 g. hvedemel
  • 1 stk. squash
  • 15 g. smør

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og køl det ned en smule.
  2. Pisk æg og mælk sammen.
  3. Vej hvedemel, salt og bagepulver af.
  4. Pisk de våde ingredienser sammen med de tørre. Tilsæt smør og pisk det i.
  5. Riv squash på et rivejern. Pres så meget vand ud af squashen som muligt. Tilsæt squash til pandekagedejen.
  6. Varm en pande op og smelt lidt smør/margarine eller put lidt olie på.
  7. Hæld lidt over 1 dl. dej på panden, og drej panden så det fordeles rundt.
  8. Bag pandekagen ved middel varme til den er gylden.
  9. Vend den med en paletkniv og bag den på den anden side.
  10. Vi fik 6 stk. ud af portionen.
  11. Server dine squashpandekager med fyld. Vi serverede med oksekød, dressing og forskellige grøntsager.
Bedøm denne ret

Opskrift på squashpandekager

Her får du opskriften på de lækreste squashpandekager. De kan bruges som madpandekager og spises med forskellige grøntsager, dressing og enten kød eller falafler. De er super lækre og nemme at lave. Det er samtidig en god måde at få noget ekstra grønt ind i kosten på, da man slet ikke smager squashen. Det kan også være, at du er heldig at have squash i haven eller bare har noget squash, som skal bruges. De er super lækre til aftensmaden eller hvis din frokost skal være lidt ekstra god.

LÆS OGSÅ: Squashfrikadeller

Opskrift på squashpandekager

Squashpandekager som madpandekager

Vi bruger de her squashpandekager som madpandekager. Det vil sige, at vi fylder dem med forskellige hakkede grøntsager, kød og en god dressing. Til den her omgang lavede v et fad med spidskål, gulerødder, tomater, syltede rødløg, agurk, majs og ærter. Som kød havde vi hakket oksekød, som var vendt med et brev tacokrydderi og så lavede vi en lækker creme fraiche dressing.

Du kan også lave det vegetarisk og så servere falafler til eller blot lave dem med forskellige grøntsager og bønner. Det er en super god måde at få mere grønt ind i hverdagen uden at det som sådan “kan smages”.

Squashpandekager som madpandekager

Kan jeg erstatte squash med noget?

Du kan sagtens lave de her pandekager med eksempelvis gulerødder eller en blanding af de to. Du kan også komme hakket spinat i eller lidt friske krydderurter. Det her er blot en god grundopskrift på pandekager med grøntsager i.

Squashpandekager som madpandekager

Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej,

    Tror du jeg kan lave dejen om formiddagen, og så gemme dejen i køleskabet til om aftenen, hvor pandekagerne laves?

Skriv en kommentar