Squashtærte uden bund

Squashtærte uden bund
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en squashtærte uden bund med bacon og frisk persille. En sund og mættende tærte med squash og æg.

Ingrediensliste

 • 150 g. bacon i tern
 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 1 stk. squash
 • 6 stk. æg
 • 80 g. hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 100 g. revet mozzarella
 • salt/peber
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 2. Varm en pande op uden fedtstof.
 3. Når panden er varm, så tilføjes bacon i tern. Rør godt rundt, så det ikke brænder fast og lad det stege til det er sprødt og gyldent.
 4. Tilføj herefter finthakket løg og hvidløg. Lad det sautere kort til løgene er bløde. Tag herefter det hele fra i en skål.
 5. Riv squash groft (vi tager udgangspunkt i, at én squash vejer omkring 250 g.). Klem så meget væde ud af den revet squash med hænderne, som du kan.
 6. Pisk æg sammen med hvedemel, bagepulver, revet mozzarella samt salt og peber.
 7. Vend herefter squash og bacon-løg blandingen i (gem evt. lidt bacon, som du kan drysse på toppen).
 8. Smør et tærtefad eller ildfast fad med lidt olie eller smør.
 9. Fordel hele blandingen i fadet (top evt. med det bacon, som du tog fra).
 10. Bag fadet i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter eller til den er fast og let gylden.
 11. Tag den herefter ud og lad den køle en smule af.
 12. Top med lidt finthakket persille og server.
Bedøm denne ret

Opskrift på squashtærte uden bund

Lav den lækreste squashtærte uden bund og med sprød bacon og frisk persille. Squash er i sæson og det skal vi selvfølgelig udnytte! Det blev derfor til den her lækre tærte uden bund med squash, bacon og hvidløg. Det smager fantastisk til aftensmad eller frokost, evt. sammen med et stykke rugbrød og en rødbede. Og så er den derudover mega nem at lave og sådan nogle opskrifter og retter elsker vi. Den passer perfekt ind i en travl hverdag, hvor man stadig gerne vil have sneget noget grønt ind. Her er der brugt squash, men du kan jo bruge alverdens grøntsager. Prøv også at tilføje peberfrugt, majs, gulerødder eller bønner.

Det er en tærte, som er lavet uden bund. Den er altså lavet uden den klassiske tærtebund, som ofte er en mørdej. Hvis du gerne vil have en bund, så kan du selvfølgelig blot lave det her fyld ovenpå en tærtebund. Men lige til den her opskrift, der mangler bunden faktisk ikke. Der er nemlig også tilføjet lidt mel til æggefyldet for at gøre den mere fast.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med squash her

Squashtærte uden bund

Tærte med squash uden bund

Det er den dejligste tærte med squash uden bund. Vi bruger altid løs af squash, når den er i sæson her om sommeren. Man kan være så heldig at finde den i vejboder rundt omkring i landet, men ellers kan den også altid købes i supermarkedet. Måske du har dyrket den i din egen køkkenhave og så er det jo bare endnu federe at lave en ret ud af den.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar