Støt brysterne cupcakes

Støt brysterne cupcakes
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de fineste “Støt brysterne” cupcakes, som består af chokolademuffins med lyserød frosting og glasur.

Ingrediensliste

  • Dej

  • 2 stk. æg
  • 200 g. sukker
  • 200 g. hvedemel
  • 2 dl. kærnemælk
  • 60 g. smør
  • 0,5 tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 60 g. bagekakao
  • 100 g. mørk chokolade
  • Lyserød frosting

  • 90 g. smør
  • 200 g. flormelis
  • 100 g. naturel flødeost
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 0,5 tsk. rød frugtfarve

Fremgangsmåde

Chokolademuffins

  1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
  2. Smelt smør og lad det køle af.
  3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en lys og luftig blanding med en elpisker.
  4. Vej alle de tørre ingredienser af i en skål.
  5. Vend skiftevis de tørre ingredienser, smeltet smør og kærnemælken i æggeblandingen, indtil du har en ensartet samlet dej.
  6. Hak chokolade. Vend det i dejen.
  7. Gør muffinsforme klar. Vi kommer dem i sådan en metalbakke til muffins, da det hjælper dem med at holde formen.
  8. Fordel dejen i formene. Fyld kun lidt over halvdelen af formen op.
  9. Bag dine muffins i midten af ovnen i den forvarmet ovn i ca. 15-20 minutter. Begynd at holde øje med dem efter 10-13 minutter. Du skal kunne stikke en kødnål, grillspyd eller andet tyndt ned i dine muffins uden, at der kommer ubagt dej med op. Hvis der kommer ubagt dej med op, så skal de lige have lidt længere.
  10. Tag dem ud af ovnen, når de er færdige og lad dem køle af.

Frosting

  1. Pisk blødt smør, flormelis og vaniljesukker med en elpisker til en ensartet blanding.
  2. Kom flødeost og lidt frugtfarve  i og pisk videre til du har en fast og lækker frosting.
  3. Tag nogle spsk. frosting fra og tilsæt ekstra frugtfarve i det, så det bliver mørkere.
  4. Kom begge farver i en sprøjteposte og top dine afkølede muffins med lyserød frosting og tegn forskellige bryster på med den mørke frosting.
  5. Opbevares på køl.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Fiskars

Opskrift på støt brysterne cupcakes

I samarbejde med Fiskars får du her opskriften på de fineste “Støt brysterne” cupcakes, som er de her lækre chokoladecupcakes, som er pyntet med frosting. Fiskars har lige lanceret en ny variant af deres ikoniske saks i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Det er den fineste lyserøde saks med brystmotiv, som har til formål at støtte og sætte fokus på forskningen af brystkræft. Saksen hedder “Pink Ribbon” og det er simpelthen den fineste saks, hvor man samtidig støtter et godt formål ved at købe den. For at sætte endnu mere fokus på det, så har vi lavet den her opskrift på chokoladecupcakes, som pyntes med lyserød frosting og som er dekoreret med bryster i forskellige former og størrelser. Præcis som på saksen.

Vi synes simpelthen, at det er sådan en fin måde at sætte fokus på Støt Brysterne. Og så kan man jo passende lave de her cupcakes her i efterårsferien.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på muffins og cupcakes her

Støt brysterne cupcakes

Chokolademuffins med frosting

Det er nemme og svampede chokolademuffins med frosting. Vi har lavet en lyserød frosting af smør, flormelis og naturel flødeost. Og så er der blot tilsat lyserød frugtfarve. For at lave farveforskellen, så er der taget lidt fra, som har fået ekstra farve, så den blev lidt mørkere. Så kan man nemlig nemt ‘tegne’ med den mørkere farve ovenpå den lyserøde. Vil du lave frosting i en anden farve, så bruger du bare en anden frugtfarve eller pastafarve. Måske du vil lave Halloween-cupcakes, nu hvor halloween snart nærmer sig.

Støt brysterne cupcakes
Støt brysterne cupcakes

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar