Sundere nutellakugler

Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sunde nutellakugler lavet på få ingredienser. Det er de skønneste dadelkugler med god smag fra de ristede hasselnødder. Perfekte til sunde snacks eller blot som sundt slik. Opbevar dem i køleskabet i 1-2 uger.

Ingrediensliste

 • 150 g. dadler
 • 100 g. hasselnødder
 • 2 spsk. bagekakao
 • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel hasselnødder på en badeplade beklædt med bagepapir.
 2. Bag hasselnødderne i ovnen i cirka 10-15 min. Hold øje med dem og rør rundt i dem med 5 minutters mellemrum, så de bliver ristet på alle sider og de ikke brænder på.
 3. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle helt.
 4. Fjern stenene fra dine dadler.
 5. Placer dadler, hasselnødder, kakaopulver og salt i en foodprocessor eller minihakker. Blend det hele sammen, til du sidst har en ensartet masse.
 6. Form til små kugler. Tril evt. i kakaopuler, hakkede hasselnødder eller hvad du ellers har lyst til.
 7. Opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder i op til 10 dage.
Bedøm denne ret

Opskrift på sundere nutellakugler

Opskrift på de lækreste sundere nutellakugler. Det er en af de skønneste varianter af dadelkugler, da de får en skøn smag af ristede hasselnødder, som minder om nutella.

De er bare så gode som en sund snack eller dessert. Vi får dem også tit som en sundere erstatning for fredagsslik. Hvis man bare lige spiser et par stykker af dem, så får man stillet lækkersulten og har derefter ikke brug for mere. Det har vi i hvert fald ikke!

LÆS OGSÅ: De bedste dadelkugler 

Sundere nutellakugler

Vi har altid sunde snacks i køleskabet og det er ofte i form af dadelkugler i forskellige smagsvarianter. De er nemlig nemme at lave og kan sagtens holde sig på køl i 1-2 uger. Det gør det nemt at spise noget sundt, når man får lyst til noget usundt. Disse sundere nutellakugler er også perfekte at have med i madpakken, når der lige skal piftes lidt op ved eftermiddagstid.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar