Tilmeld nyhedsbrev

Svampede chokolademuffins

Svampede chokolademuffins

Svampede chokolademuffins

Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavede chokolademuffins med store chokoladestykker. En sikker vinder, når der skal laves cupcakes. Hvis de skal være ekstra luksus, så kan man tilføje både mørk og lys chokolade i dejen.

Ingrediensliste

  • 2 æg
  • 200 g. sukker
  • 200 g. hvedemel
  • 2 dl. kærnemælk
  • 60 g. smør
  • 1/2 tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 60 g. kakao
  • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

1. Sukker og æg piskes stift.
2. Smør smeltes og blandes med kærnemælk.
3. Smørblandingen vendes i æggemassen.
4. Hvedemel, bagepulver, vaniljesukker, kakaopulver og salt vendes i.
5. Dejen fyldes i muffinsformene (kun fyld dem halvt op).
6. Chokoladen hakkes meget groft og drysses over dine muffins.
7. Bages i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 180 grader varmluft.

Bedøm denne ret

Svampede chokolademuffins

Nem opskrift på svampede chokolademuffins med store chokoladestykker, som smelter i munden. Muffins med chokolade er en af vores absolut yndlings slags og det hænger nok sammen med, at vi elsker chokoladekage. Denne opskrift minder meget om dem, som de sælger på McDonalds, da de er store, saftige og fyldt med chokoladestykker.

Generelt er muffins og cup cakes for den sags skyld noget vi forbinder med vores barndom. Der havde man nemlig altid muffins med i skole, hvis man havde fødselsdag og det var en kage, som alle børn var vilde med. Vi har dog ikke eksperimenteret så meget med muffins efter vi er blevet ældre, da vi altid blot bager disse, men vi vil i gang med at eksperimentere med nogle med marcipan, da vi har en masse rester af det.

LÆS OGSÅ: Vaniljemuffins med hindbær

Svampede chokolademuffins
Følg også med på de sociale medier 
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

    1. Hej Nadia

      Vi har ikke prøvet at fryse dem ned, men umiddelbart tænker vi nok,at det kan lade sig gøre 🙂

  1. Hejsa. Det er virkelig lækre muffins, bagte den i mandags da min datter skulle have dem med i vuggestue og dele ud og de blev rost ☺️ hun skal holde fødselsdag for familien og jeg vil bage den men som en hel kage og komme dejen i en rund springform, jeg tænker at der er dej nok til en hel kage ikke ? Og hvor lang tid ville du mene at kagen skal have i ovnen ? 😊 Tusind tak for lækre opskrifter ☺️
    Vh Marlene.

    1. Hej Marlene

      Dejligt at du kunne bruge opskriften!
      Jo, der burde være dej nok til en springform. Den skal nok have cirka 30-35 min i ovnen, når det er i springform 🙂

      De bedste hilsner
      Mathilde og Amanda

  2. Hej 🙂 Jeg vil gerne prøve at bage disse muffins, men er lidt i tvivl om hvor store muffinsforme jeg skal købe. Er det noget I kan være behjælpelige med? Vh Katrine

Skriv en kommentar