Svenske chokoladesnitter Svenske chokoladesnitter Opskrift til 2346 stk. Opskrift til 23 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Her får du en nem og lækker opskrift på svenske chokoladesnitter med perlesukker på toppen. De er sprøde udvendigt og bløde og lækre indvendigt. Ingrediensliste 200 g. smør 350 g. hvedemel 220 g. sukker 1 tsk. vaniljesukker 1 tsk. bagepulver 2 spsk. bagekakao 1 stk. æg Til pynt 1 stk. æggehvide 50 g. perlesukker KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær koldt smør i små firkanter. Ælt smørret i de tørre ingredienser. Tilsæt æg og saml dejen. Den kan godt virke lidt tør, men jo mere den æltes med varmen fra hænderne, jo mere sammenhængende bliver den. Saml den, så du får en ensartet dej. Beklæd en bageplade med bagepapir. Del dejen i 3 lige store stykker. Rul dem ud til aflange rektangler og placer på bagepapiret. Se evt. billede længere nede. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Pensel dine stænger med æggehvide og drys med perlesukker. Bages i midten af ovnen i ca. 15-17 minutter. Tag dem ud af ovnen og skær dem ud med det samme. Du kan også bruge en pizzaskærer, så er det hurtigt at skære dem ud. Lad dem køle helt af. Knæk dem fra hinanden og opbevar dem i en kagedåse tætlukket med bagepapir. De kan holde sig i 1-2 måneder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på svenske chokoladesnitter Her får du en super nem opskrift på de lækre svenske chokoladesnitter. Det er de bedste svenske småkager og vi laver dem efterhånden hvert år. De er sprøde udenpå og saftge og lækre inden i. Præcis som de skal være! Så hvis du mangler lidt nyt input til julebagningen, så kan vi anbefale disse svenske småkager. De er også super nemme at lave, da man blot skal forme dem til lange rektangler og så skære dem ud, når de er bagt. LÆS OGSÅ: Dadler med marcipan og chokolade Chokoladesnitter med perlesukker Snitterne får en lækker smag fra kakao og så den sprøde perlesukker på toppen lige prikken over i’et. Du kan selvfølgelig også udelade den, men den hører sig altså til. Den giver lige lidt ekstra sprødhed til småkagerne. Det er nogle super lækre chokoladesmåkager, som er super nemme og hurtige at lave, da man blot skal forme dejen i store stænger. Det går derfor lidt hurtigere end når man laver pebernødder eksempelvis. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Synes mine blev meget tørre, også indeni – var har jeg gjort forkert? De har bagt 16 minutter v 180 grader på varmluft som beskrevet. Og har puttet nøjagtigt den mængde af ingredienser i som der står, de er endda ret tykke, men stadig tørre indeni. Svar
Hej, Det kan godt være, at de har fået lidt for meget. Der kan være forskel på ovne, så hold altid øje med bagværk osv. når ca. 80-90% af tiden er gået i forhold til opskriften. Det plejer nemlig at være de sidste 10% som er afgørende. Håber det giver mening 🙂 KH Svar
Syntes også min er blevet vildt tørrer og jeg har kun givet dem 14 min. for var virkelig bange for at give dem alt for meget. Har jeg måske fået lidt for meget mel i?? Svar
Hejsa, Der kan være forskel på hvor stort ægget er. Hvordan var din dej? Vores dej var nemlig nem og blød at arbejde med 🙂 Kh Svar
Hej Jeg vil høre, om man kan fryse dejen ned? Eller kan den mon holde sig i køleskabet en uge? Mvh. Maria Svar
Hej, Man kan umiddelbart ikke udskifte ægget med noget, men hvis du bruger vegansk smør, så bliver dejen nok lidt blødere, så du har nok ikke brug for ægget 🙂 Kh Svar