Tærte med skinke og broccoli

Nem opskrift på tærte med skinke og broccoli
Opskrift til tærte Opskrift til 1 tærte

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og nem tærte med skinke og broccoli. Spis tærten til frokost, aftensmad, til picnic eller til tapas.

Ingrediensliste

  • 1 pk. grov tærtedej
  • 5 stk. æg
  • 1 dl. madlavningsfløde
  • 150 g. skinketern
  • 100 g. broccoli
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Placer tærtedejen i et tærtefad. Skær overskydende tærtedej af. Prik bunden med en gaffel.
  2. Forbag bunden i 10 minutter i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft.
  3. Imens bunden bager, så gøres fyldet klar.
  4. Skær broccoli i små buketter.
  5. Pisk æg sammen med fløde, salt og peber. Du kan evt. også tilsætte lidt chili, hvidløg eller paprika til æggemassen.
  6. Når bunden er forbagt, så tages den ud af ovnen. Fordel broccoli og skinke på bunden og hæld æggemassen over.
  7. Bag tærten i ovnen i ca. 15-18 minutter, indtil den får en letgylden farve og æggemassen er fast.
  8. Tag tærten ud og lad den køle en smule af inden servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på tærte med skinke og broccoli

En simpel men lækker opskrift på tærte med skinke og broccoli. En rigtig børnevenlig tærte, som kan serveres til frokost, på en buffet, til aftensmad, til tapas eller bruges til picnic. Den er meget mild i smagen, da den består af broccoli, skinke og æggemasse. Hvis den skal være lidt mere pikant i smagen, så kan du tilsætte lidt chili eller paprika til æggemassen.

LÆS OGSÅ: Chicken sticks med chilidip

Nem opskrift på tærte med skinke og broccoli

Broccolitærte med skinke

Én af vores yndlings kombinationer af fyld til tærte er noget med broccoli. Broccolitærte smager bare skønt og det behøves nødvendigvis ikke at være med skinke. Du kan også lave denne vegetariske tærte med broccoli og porre. Den smager også hammer godt.

Nem opskrift på tærte med skinke og broccoli

Tærte til aftensmad eller frokost

Vi spiser gerne tærte til både frokost og aftensmad. Det kan nemlig spises både varmt, koldt og lunt, hvilket også gør, at resterne er ideelle til madpakken. Du kan lune den kort i ovnen igen eller i mikroovnen, hvis du gerne vil have den varmet op, efter den har været i køleskabet.

Nem opskrift på tærte med skinke og broccoli

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar