Tomatrisotto med fyldt kyllingebryst Tomatrisotto med fyldt kyllingebryst Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 45 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem og lækker opskrift på tomatrisotto med fyldt kyllingebryst. En smagfuld hverdagsret, som også kan bruges som gæstemad. Kyllingebrystet er fyldt med soltørrede tomater, hvidløg, flødeost og frisk basilikum.IngredienslisteTomatrisotto 2 spsk. smør 2 stk. løg 5 fed hvidløg 1 liter vand 1 stk. grøntsagsbouillonterning 310 g. risottoris 4 spsk. tomatpure 2 spsk. akaciehonning 2 dl. hvidvin 80 g. parmesan salt/peberKylling 560 g. kyllingebryst (fra De Danske Familiegårde) 150 g. naturel flødeost 2 fed hvidløg 0,5 bundt frisk basilikum 60 g. soltørrede tomater salt/peberLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeOpvarm ovn til 200 grader varmluft.Rengør kyllingebryst og lav et snit 2/3 igennem brystet så det danner en lille lomme.I en skål blandes naturel flødeost, presset hvidløg, salt, peber og hakket basilikum.Fyld nu lommen i kyllingen med ostefyld, en soltørret tomat og et par blade basilikum.Sæt i ovnen og bag i 20-25 minutter.Imens kan risottoen laves. Start med at hakke løg og hvidløg fint.Kog vand og hæld det i en kande, som er nem at hælde af. Opløs bouillonterning i vandet.Varm en gryde op med smør.Tilsæt løg og hvidløg. Lad det sautere et par minutter, eller indtil det bliver blødt.Tilsæt risottoris, tomatpure og akaciehonning. Vend det hele godt rundt.Tilsæt hvidvin. Lad det koge 1-2 minutter, til alkohol er fordampet.Herefter tilsættes bouillonvand lidt efter lidt. Tilsæt ca. 1 dl ad gangen og lad så risene absorbere væsken, inden du tilsætter mere.Sådan fortsætter du, til alt bouillonvandet er brugt og risene er færdigtilberedte.Tilsæt til sidst lidt smør og revet parmesanost. Smag til med salt og peber.Server risotto med et kyllingebryst, revet parmesan og lidt ekstra frisk basilikum.Lås skærmOpskrift på tomatrisotto med fyldt kyllingebrystEn lækker omgang tomatrisotto med fyldt kyllingebryst er hvad du får opskriften på her. Det her er en ret, som både kan serveres til hverdag, men bestemt også bruges som gæstemad. En cremet og smagfuld tomatrisotto, som bliver toppet med bagt kyllingebryst, som er fyldt med flødeost, hvidløg, soltørret tomat og basilikum. Det er en ret fyldt med smag, som samtidig er let at gå til.Til den fyldte kylling har vi brugt brystfilet fra De Danske Familiegårde. Det er kyllingebryst fra langsomtvoksende kyllinger, som er opdrættet på lokale farme i Danmark. Det kan købes hos Nemlig.com, Føtex, Bilka, Meny, MinKøbmand og Spar. Brystfilet fra De Danske Familiegårde kan bruges til så mange retter. Det er også noget af det, som vi selv spiser mest af. Du kan finde alle vores opskrifter med kyllingebryst her.LÆS OGSÅ: One pot kylling i karry med mango Risotto med kyllingRisotto med kylling er altid lækkert. Det er sådan en god kombination af det mættende kyllingebryst og en cremet risotto. Her har vi lavet det som tomatrisotto, som også får en skøn farve. Men man kan også sagtens lave en svamperisotto eller ærterisotto, hvis man er mere til det. Risotto er lækkert som både hverdagsmad, men bestemt også gæstemad. Server evt. med noget godt brød til og en lækker hvidvin, så har du altså alletiders gæstemenu som samtidig er billig og let at lave. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.