Tortellinisalat med grøn pesto og tomat

Tortellinisalat med grøn pesto og tomat
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på tortellinisalat med grøn pesto, tomat og parmesan, som kan laves på 15-20 minutter. Hurtig og lækker aftensmad.

Ingrediensliste

 • 250 g. tortellini med fyld af spinat og ricotta
 • 3 spsk. grøn pesto
 • 1 håndfuld frisk basilikum
 • 150 g. cherrytomater
 • 40 g. parmesan
 • 20 g. pinjekerner

Fremgangsmåde

 1. Start med at koge tortellini efter pakkens anvisning.
 2. Imens de koger, så gøres det resterende klar.
 3. Opvarm en tør pande. Rist kort pinjekernerne til de får farve. Tag dem herefter af.
 4. Halver cherrytomater.
 5. Skær flager af parmesan.
 6. Når tortellini er kogt, så drænes de for vand.
 7. Vend herefter med grøn pesto (du kan selv justere mængden af pesto, da det ofte er en individuel sag hvor meget man er til).
 8. Herefter vendes tortellini med halve cherrytomater, halvdelen af pinjekernerne, flager af parmesan og frisk basilikum.
 9. Anret i skåle eller på tallerkener og top evt. med de sidste pinjekerner og lidt ekstra parmesan.
 10. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på tortellinisalat med grøn pesto og tomat

Er du til hurtig aftensmad med få ingredienser, så skal du lave den her tortellinisalat med grøn pesto og tomat! En lifesaver til de dage, hvor hverken overskuddet eller tiden er der til at lave det helt store. Til gengæld redder sådan en omgang her os fra at bestille takeaway og det sparer man altså mange penge på i længden. Ingredienserne er nogle, som vi altid har på lager, så vi hurtigt kan bikse salaten sammen. Grøntsagerne kan dog variere lidt, men en god base af tortellini med fyld og grøn pesto, så kommer man altså langt.

Det er sådan en ret, som kan klares på 15-20 minutter og som efterlader minimal opvask. Så kan det jo nærmest ikke betale sig at bestille den pizza med levering, når det her er så hurtigt og nemt at lave. Og så er det også sundere og bedre for pengepungen.

LÆS OGSÅ: Se andre nemme og hurtige ideer til aftensmad her

Tortellinisalat med grøn pesto og tomat

Tortellini med grøn pesto

Som sagt, så er tortellini med grøn pesto eller hvilken som helst pesto, for den sags skyld, altid en redning på de travle dage. Man kan købe så mange udgaver af tortellini og man kan finde nogle, som er virkelig gode. For at gøre det nemt, så har vi altid sådan en pose enten på køl eller i skabet. De kan nemlig købes både ‘friske’ og som tørrede. Er du mega sej, så kan du selvfølgelig også lave en hjemmelavet portion.

Tortellinisalat med grøn pesto og tomat

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar