Vandmelonsalat med feta og persille

Salat med vandmelon, rødløg og feta
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem salat med vandmelon, rødløg og feta. En skøn og smagfuld sommersalat, som kan serveres til kylling, rødt kød eller andet.

Ingrediensliste

  • 450 g. vandmelon
  • 1 stk. rødløg
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 65 g. fetaost
  • 0,5 tsk. peber

Fremgangsmåde

  1. Skær vandmelon i tern.
  2. Halver rødløg og skær i tynde skiver. Hvis det er et stort rødløg, så er det ikke sikkert du skal bruge det hele.
  3. Hak persille.
  4. Vend vandmelon, persille og rødløg sammen. Top med smuldret feta og lidt friskkværnet peber efter smag (du kan også udelade peber).
  5. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på vandmelonsalat med feta og persille

Den lækreste og nemmeste opskrift på en simpel vandmelonsalat med feta og persille. Derudover er der finthakket persille i, som lige giver det sidste til salaten. Det er en super skøn og nem sommersalat, som du kan servere til det meste.

Vi elsker at servere den sammen med grillmad. Noget kylling eller noget godt kød på grillen sammen med den her, grillede majskolber og tzatziki. Det er altså sommermad, som ka’ noget!

LÆS OGSÅ: Salat med honningmelon og solsikkekerner

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Vi elsker kombinationen af en salat, der består af vandmelon, løg, feta og frisk persille. Det er en simpel og lækker salat, som består af gode råvarer. Vi kan anbefale at bruge en god og cremet fetaost, eksempelvis den fra Puck. Generelt så vælger vi næsten altid de fetaer, som man selv skal rive fra hinanden. Vi synes det er de bedste, da de oftest er de mest cremet. I stedet for feta, så kan du også bruge frisk mozzarella eller burrata oven på.

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Salat med melon og feta

Vi elsker kombinationen af melon og fetaost i salater. Vi bruger gerne en cremet og lækker feta, som man selv skal smuldre fra hinanden. Sammen med rødløg og lidt frisk persille, så er det virkelig en vinder.

I stedet for persille, så kan du også bruge basilikum eller mynte. Det er en simpel salat, som ikke kræver ret meget for at blive god.

Følg endelig med på vores andre sociale kanaler. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder herog vores Facebookside. . Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar