Vegetar tortillas med fyld Vegetar tortillas med fyld Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på de bedste vegetar tortillas med fyld. De er lavet med stegte grøntsager, ost, guacamole og creme fraiche. Ingrediensliste Tortillas 200 g. hvedemel 1 tsk. salt 3 spsk. raps- eller solsikkeolie 1 dl. vand Bønnefyld 400 g. kidneybønner på dåse 100 g. majs på dåse 2 stk. rød peberfrugt 2 spsk. tacokrydderi 1 stk. rødløg 2 fed hvidløg Pico de gallo 2 stk. tomat 1/2 bundt frisk koriander 1 stk. rødløg Andet 2 stk. avocado 100 g. creme fraiche 100 g. Nurishh Cheddar & Mozzarella Style Blend 1/4 bundt frisk koriander 1 stk. lime Fremgangsmåde Tortillas Bland hvedemel, salt og olie sammen i en skål. Tilsæt vand lidt af gangen og ælt det godt. Dej dejen i 6-8 små boller og rul dem helt flade med en kagerulle. Opvarm en pande med lidt olie. Når panden er opvarmet bages en tortilla ad gangen i cirka 1 minut på hver side. Gentag ved de resterende boller. Bønnefyld Opvarm en pande med olie. Knus hvidløg. Skær rødløg i tynde strimler. Skær peberfrugt i små tern. Dræn kidneybønner og majs. Steg løg og hvidløg bløde på panden. Tilsæt tacokrydderi, salt, kidneybønner, majs og peberfrugt på panden. Rør godt rundt. Pico de gallo Hak tomater, koriander og rødløg fint. Bland det godt sammen. Anretning Anret en tortilla med bønnefyld, creme fraiche, Nurishh Cheddar & Mozzarella Style Blend, knust avocado, pico de gallo og friske koriander på toppen. Server med lime. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på vegetar tortillas med fyld Her får du opskriften på en lækker omgang vegetar tortillas med fyld af grøntsager og den lækre, veganske ost fra Nurishh. Vi har lavet en portion hjemmelavede tortillas og fyldt dem med stegte grøntsager, ost, guacamole og creme fraiche. Og den her form for mad er noget af vores absolut yndlings! Det hele gøres nemlig blot klar i små skåle og så samler man selv sin tortilla alt efter hvad for noget fyld man vil have i. Det er derfor et mega hyggeligt måltid, som altid falder i god jord hos venner og familie. Når man bruger så mange lækre grøntsager og så meget forskelligt fyld, så er det faktisk slet ikke nødvendigt med kødet. De stegte grøntsager krydrer vi i stedet godt, så man ikke går ned på smag. Derfor savner man heller ikke på nogen måde kødet i sådan en omgang her. LÆS OGSÅ: Squashfrikadeller Tortillas med bønner Det varme fyld i de her tortillas er primært lavet på bønner, majs og peberfrugt. Det hele bliver stegt på pande sammen med lækre krydderier. Her bruger vi blot sådan et brev med tacokrydderi, da det er super nemt og så er man fri for at købe en masse forskellige krydderier. Vi har brugt kidneybønner, men du kan også sagtens bruge hvide bønner, sorte bønner eller kikærter, hvis du mere til det. Vi har også gjort os ekstra umage og lavet tortillapandekagerne selv. Dem kan du dog sagtens købe færdiglavet, hvis du ikke har tid eller overskud til at skulle lave dem selv. Det smager dog helt fantastisk med sådan en omgang hjemmelavede tortillapandekager. Så hvis du har tiden, så kan det varmt anbefales. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.