Tilmeld nyhedsbrev

Vegetarisk tærte med kartofler og soltørrede tomater

Vegetarisk tærte

Vegetarisk tærte med kartofler og soltørrede tomater

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

En lækker og nem opskrift på en vegetarisk tærte med tomat og kartofler. Den er fyldt med smag og er så god som en sund aftensmad eller frokost.

Ingrediensliste

Bund

Fyld

  • 1 tomat
  • 1/2 peberfrugt
  • 250 g. kogte kartofler
  • 40 g. soltørrede tomater
  • 6 æg
  • 1 dl. mælk
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Følg fremgangsmåden på tærtedejen.
  2. Skær kartofler, peberfrugt og tomater i skiver. Skær soltørrede tomater i mindre tern.
  3. Fordel kartofler, peberfrugt og soltørrede tomater ovenpå tærten.
  4. Rør æg sammen i en skål med mælk og godt med salt og peber.
  5. Hæld æggeblandingen udover tærtebunden.
  6. Slut af med at placere tomatskiver på toppen. Drys evt. med lidt ekstra salt og peber på toppen.
  7. Bages ved 190 grader varmluft i ca. 30 min.
  8. Lad tærten afkøle 5 minutter, inden den spises.

Bedøm denne ret

Vegetarisk tærte med kartofler og soltørrede tomater

En lækker og nem vegetarisk tærte med kartofler, soltørrede tomater og peberfrugt. Den er så god til aftensmad, frokost eller kold i madpakken. Og i den her tomattærte mangler man slet ikke kødet. Der er nemlig stadig masser af smag i den.

Men hvis man på ingen måde kan undvære kødet, så kan man sagtens tilsætte bacon eller skinketern. Vi synes blot, at den i forvejen er så god, at det slet ikke er nødvendigt. Og så gør det jo heller ikke noget at have et par kødfrie dage om ugen.

LÆS OGSÅ: Grøntsagstærte med fuldkornsbund 

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Skriv en kommentar