Vegetariske boller i tomatsauce

Vegetar kødboller i tomatsauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på vegetariske boller i den lækreste tomatsauce. En skøn vegetaraftensmad som serveres med spaghetti eller pasta.

Ingrediensliste

 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 2 spsk. tomatpure
 • 800 g. hakkede tomater på dåse
 • 0,5 bundt frisk basilikum
 • 2 tsk. tørret oregano
 • 1 dl. madlavningsfløde
 • salt/peber
 • 1 pk. plantebaserede kødboller
 • Tilbehør

 • 220 g. spaghetti

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og hvidløg fint.
 2. Hak basilikum og sæt til side.
 3. En pande varmes op med 2-3 spsk. olie.
 4. Tilsæt løg og hvidløg til panden. Lad det hele sautere et par minutter.
 5. Tilsæt herefter tomatpure, hakkede tomater (du kan evt. blende dem inden, så der ingen klumper er), hakket basilikum og oregano.
 6. Lad det hele småsimre i 5-10 minutter.
 7. Tilsæt herefter fløde (du kan bruge almindelig fløde eller havrefløde, hvis det skal være uden mælkeprodukter).
 8. Smag til sidst til med salt og peber.
 9. Tilsæt de plantebaserede kødboller. Lad det hele småsimre i 5-10 minutter til bollerne er varmet godt igennem.
 10. Kog spaghetti efter pakkens anvisning.
 11. Server dine vegetariske boller med spaghetti og evt. lidt grønt på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med The Vegetarian Butcher 

Opskrift på vegetariske boller i tomatsauce

Vegetariske boller i tomatsauce er en skøn, nem og smagfuld hverdagsret, som kan laves på under 30 minutter. Den består af den lækreste tomatsauce med vegetariske kødboller i, som så bliver serveret med spaghetti. Det her er virkelig definitionen på et let og lækkert hverdagsmåltid, da retten også består af få ingredienser.

Som boller har vi brugt “unbelievaballs” fra The Vegetarian Butcher og endnu engang imponerer de virkelig med deres produkter! Hvis du har fulgt med på det sidste, så ved du også, at vi har prøvet deres chickened out burger og lavet de bedste vegetar kyllingeburgere. Uanset, så har de her vegetariske kødboller en virkelig god konsistens og smag, som minder om kød, som vi kender det. De passer perfekt til den søde tomatsauce og så bliver det jo ikke nemmere, når man blot skal tilsætte dem direkte fra pakken!

LÆS OGSÅ: Vegetar kyllingeburger

Opskrift på vegetariske boller i tomatsauce

Hvor kan jeg købe “unbelievaballs”?

Du kan finde The Vegetarian Butcher’s produkter i alle MENY butikker landet over. De findes på køl og ikke på frost, som man nok ellers ville tro. De fleste butikker har et større udvalg, som også inkluderer andre af The Vegetarian Butcher’s produkter. Vi kan som sagt også anbefale deres “chickened out burger”.

Opskrift på vegetariske boller i tomatsauce

Vegetar kødboller i tomatsauce

Selvom den her ret er lavet uden kød, så behøves man slet ikke at gå på kompromis med smagen. Vi elsker at finde vegetariske retter, hvor man rent faktisk ville kunne snyde folk til at tro, at de var lavet med kød. Og det er lige præcis hvad den her ret kan! Bollerne har som sagt en rigtig god konsistens og tekstur, som gør, at man skulle tro, at de var lavet med kød.

Vegetar kødboller i tomatsauce

Så hvis du mangler lidt idéer til en vegetarisk aftensmad eller blot vil prøve kræfter med en vegetarisk omgang boller i tomatsauce, så kan vi varmt anbefale den her opskrift og unbelievaballs fra The Vegetarian Butcher, som uden tvivl er ét af de bedste alternativer til kød vi har smagt.

Vegetar kødboller i tomatsauce

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar