Verdens BEDSTE pølsehorn Verdens BEDSTE pølsehorn Opskrift til 102030405060 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på verdens bedste pølsehorn, som også er de nemmeste at lave. Dejen er helt fantastisk at arbejde med og så kræver de kun hævning én gang, sammenlignet med andre opskrifter, hvor de skal hæve to gange. Du kan sagtens erstatte yoghurten med creme fraiche, ymer, kærnemælk eller et andet surmælksprodukt. Det er de bedste pølsehorn, der ikke bliver tørre. Ingrediensliste 2,75 dl. vand 1 dl. naturel yoghurt 100 g. smør 30 g. gær 2 spsk. sukker 1,5 tsk. salt 1 stk. æg 690 g. hvedemel Andet 20 stk. pølser 1 stk. æg 20 g. sesamfrø Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Smør smeltes over lav varme. Herefter tilsættes vand og natural yoghurt og det hele røres godt sammen. Hele blandingen hældes over i en skål eller over i din røremaskine. Det må max have en temperatur på 37 grader (lillefingervarmt), ellers dør gæren. Gær tilsættes og det hele røres godt sammen. Sukker, æg og salt tilsættes. Melet kommes i lidt efter lidt og æltes godt sammen. Hvis den virker for våd, så tilsætter du blot lidt mere hvedemel, men den skal være lidt klistret. I stedet for at sætte dejen til hævning, så rulles den ud med det samme og pølsehornene formes. Del dejen i to. Put mel på bordet. Rul begge klumper dej ud i to STORE cirkler og skær dem ud i 10 lige store dele. Herefter putter du pølserne på og ruller dejen stramt rundt om pølserne. Gør 2 bageplader klar med bagepapir. Hvis du ikke vil have, at de vokser sammen, så kan du have 8 på hver bageplade. Dæk pølsehornene til med viskestykker og lad dem hæve i 1,5 e 2 timer et lunt sted (måske et sted du har gulvvarme eller tæt på en radiator). Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Slå et æg sammen og pensl dine pølsehorn forsigtigt, så de ikke falder sammen. Drys evt. med sesamfrø. Bag dem i ca. 10-15 min., alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med dem efter 8 minutter. Lad dem køle af på en bagerist. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver pølsehorn: KitchenAid Røremaskine Læs vores anmeldelse Kagerulle Køb her Dejskraber Køb her Opskrift på verdens bedste pølsehorn Her får du, kort sagt, den bedste opskrift på pølsehorn. Vi har fået over 500 tilbagemeldinger og alle er fuldstændig enige i, at det er de absolut bedste. De er både til børn og voksne. Du får pølsehorn, som er nemme, luftige og lækre. En bonus er også, at de ikke bliver tørre. Og selvom det er de bedste, så er de ikke sværere at lave end så mange andre. Faktisk er de meget nemmere. De skal nemlig kun hæve én gang, sammenlignet med opskrifter på andre hjemmesider. Pølsehorn opskrift Det er opskriften på pølsehorn, som bliver luftige og bløde – og på ingen måde tørre. De er så nemme at lave og pølsehornsdejen er helt fantastisk at arbejde med. Og så er det så nemt, fordi dejen kun skal hæve én gang. Det har vi erfaret giver lækre og de absolut bedste pølsehorn. Kan jeg bruge tørgær? Du kan sagtens bruge tørgær i stedet for frisk gær. Man siger at en pose tørgær, som typisk vejer 11-12 g. svarer til 50 g. frisk gær. Så vi ville blot bruge 2/3 del af en pose tørgær for at få samme effekt. Om du bruger tørgær eller frisk gær ændrer ikke noget på det færdige resultat. Du får stadig et lækkert, hjemmelavet pølsehorn i sidste ende. Kan jeg røre dejen på røremaskine? Du vælger selv om du vil røre dejen sammen på røremaskine eller i hånden. Vi har begge en KitchenAid, hvor vi rører dejen sammen på. Det er nemt og hurtigt på den måde, men du kan også sagtens blot bruge hænderne til at røre den sammen. Så svaret er ja, du kan sagtens røre pølsehornsdejen på røremaskine. Skal jeg have en røremaskine for at lave dem? Og nej, det skal du som sagt absolut ikke. De kan sagtens laves uden, selvom en røremaskine er en rigtig god hjælp. Vi har selv denne fra KitchenAid, som vi begge er meget glade for. Hvis du ligesom os, bager ugentligt, så er det rart med en køkkenmaskine. Men hvis du derimod kun bager et par gange om måneden, så er det måske ikke den mest nødvendige investering at lave. I hvert fald ikke som fattig studerende. Grove pølsehorn med fuldkorn Hvis du gerne vil have grove pølsehorn med ekstra fuldkorn, så kan du sagtens bruge en form for fuldkornsmel. Du udskifter blot 200 – 250 g. med eksempelvis grahamsmel, hvid hvede, rugmel, speltmel eller fuldkornsmel. Du kan også tilsætte lidt durummel, hvis de skal være lidt mere sprøde. Vi har prøvet med alle slags og det giver stadigvæk grove pølsehorn, som er luftige og lækre selvom der er ekstra fuldkorn i. Mange har nemlig efterspurgt et groft alternativ, så det har du her. Perfekt som en sund madpakke eller sund frokost. LÆS OGSÅ: Sunde blomkålspølsehorn Hvordan formes/rulles pølsehorn? Vi plejer altid at dele dejen i 2, som hver især bliver rullet ud til to store cirkler. Herefter skærer vi dem ud i 10 stykker, så det ligner en pizza. Så placerer man pølsen ved den brede ende og ruller dejen rundt om. Hvis du vil have en anden metode til hvordan de formes eller rulles, så kan du læse om en anden metode lidt længere nede i indlægget. Hvis du vil se en video af “pizza-metoden”, så kan du se det lige under selve opskriften. Der ligger der et link til video, hvor vi viser fremgangsmåden. Pølsehornsdej til de bedste pølsehorn En pølsehornsdej er egentlig blot en simpel gærdej. Derfor kan du også sagtens bruge dejen til eksempelvis pizzasnegle eller andet bagværk. Det er en rigtig god grundopskrift og vi har hørt fra mange, at de bruger den til alt muligt andet bagværk også. Det er i hvert fald verdens bedste pølsehornsdej. Vores opskrift er anderledes i den forstand, at dejen ikke hæver inden de formes. Vi har erfaret, at det bare giver de lækreste pølsehorn, hvis de kun får lov til at hæve én gang. Derudover så sparer man også tid, da man hurtigt kan ælte dejen sammen og forme dem. Herefter skal de blot hæve inden de skal bages. Kan jeg skifte yoghurt naturel ud med noget andet? Hemmeligheden bag opskriften på verdens bedste pølsehorn ligger nok i brugen af surmælksprodukt og at de kun skal hæve én gang. Det er ikke så vigtigt hvilket surmælksprodukt du bruger. I vores opskrift bruger vi yoghurt natural, da vi ofte har det i køleskabet. Men du kan også bruge ymer, A38, kærnemælk, neutral skyr eller creme fraiche. Brød, som er bagt med surmælksprodukt, bliver ikke tørt, hvilket gør ideelt at bruge, når man bager pølsebrød. Det gør også, at du får en helt fantastisk dej at arbejde med. Og det er vigtigt, når man laver pølsehorn. En pølsehornsdej skal nemlig ikke være alt for klistret, da den så hænger fast i bordet. Den her opskrift giver dig en perfekt dej, som er nem at rulle ud. Hvor længe skal pølsehorn bage? Hvad er bagetiden? Hvad er bagetiden for pølsehorn? Hvor længe skal de have i ovn? Der er en helt speciel grund til, at vi skriver 12-15 minutters bagetid i vores opskrift. Ingen ovne varmer ens, så bare fordi vi bager pølsehornene i 13 minutter, så er det ikke sikkert de skal have lige så lang tid i din ovn. Der kan være stor forskel på om man har en gammel gasovn eller en helt ny moderne ovn. Generelt er det altid en god tommerfingerregel at holde øje med sit bagværk, når 80% af den anviste tid er gået. Hold derfor øje med den allerede efter 10 minutter. Bages pølsehorn ved alm. ovn eller varmluft? Vi bager vores pølsehorn ved varmluft, da vi synes det giver det bedste resultat. Bag dog kun én plade af gangen, da det giver den flotteste og mest jævne farve og bagning. Den hurtigste metode til verdens bedste pølsehorn Vi har to forskellige måder at rulle dem på. Den ene har vi lige forklaret, hvor man ruller dejen ud som en cirkel. Men så har vi også en anden metode, som vi ofte laver, når vi har rigtig travlt. Her ruller man to lange rektangler ud, som man skærer til. Herefter placeres pølserne oven på den ene rektangel af dej med et par centimeters mellemrum. Og så lægges det andet rektangel af dej ovenpå. Så skæres der med en skarp kniv ned mellem pølserne. Så kommer det til at ligne de pølsehorn, som man ofte kan købe på frost i forskellige supermarkeder eller hos bageren. Du kan se billeder af metoden nedenunder. Det er en nem opskrift, som er endnu hurtigere end den anden metode. LÆS OGSÅ: Verdens bedste pølsehorn bagt ud fra Tangzhong-metoden Vi lover dig, at begge metoder giver dig de absolut bedste pølsehorn. Hvis de skal være lidt eksta luksus, så kan du også tilsætte ketchup, ost eller barbequesauce i dem, når de rulles. Det giver lidt ekstra fyld, som bestemt ikke gør dem dårligere. Vi putter ofte ketchup i, da man så er fri for at have en bøtte med ved siden af. Hvilke pølser bruger I? Vi får ofte spørgsmål om hvilke pølser vi bruger til pølsehorn. Vi kan rigtig godt lide kyllingepølser, som vi køber i Netto eller Aldi. De har også den perfekte størrelse og det er ikke nødvendigt at skære dem over. Men du kan også bruge wienerpølser, brunchpølser, cocktailpølser eller en anden slags pølse. Det er helt op til dig selv og hvilke pølser du synes smager bedst. Hvad pensler man pølsehorn med? Vi pensler altid vores pølsehorn med sammenpisket æg. Hvis du ikke har det, så kan du også lade være med at pensle dem med noget. Det giver en lidt mere mat overflade, hvorimod æg giver dem en blank og flot overflade. Du kan også pensle med kold kaffe, vand eller mælk. Vi synes dog de bliver flottest med sammenpisket æg og hvis man drysser sesamfrø, så hænger de også bedst fast i æg. Hvordan opbevares pølsehorn bedst? `Ét andet spørgsmål vi ofte får er, hvordan holder pølsehorn sig bedst? Skal de opbevares i eller udenfor køleskab? Vi opbevarer altid pølsehorn i køleskabet, hvis de ikke skal spises med det samme. Det gør vi, da der er en pølse i, som ikke kan holde sig i stuetemperatur i flere timer. Holdbarheden i køleskab er ca. 2-3 dage, men vi anbefaler at fryse dem ned, hvis de ikke skal spises samme dag. Så er de altså bare bedst. Vi plejer at fordele 3-4 pølsehorn i en lille frysepose. Så er de nemme at tage op. Holdbarhed i fryser og i køleskab Hvor længe kan pølsehorn holde sig i fryser og køleskab? Som sagt, så kan dine pølsehorn holde sig 2-3 dage i køleskabet. Hvis du fryser dem ned, så kan de holde sig ca. 1-2 måneder. Men vores får aldrig lov til at ligge så længe, da de oftest er spist inden. Hvordan tilberedes pølsehorn fra frost? Når du har frosset dine pølsehorn ned i fryseren og det er ved at være tid til at tage dem op, så er der mange der har spørgsmålet: Hvordan varmes de bedst op fra frost? Vi fryser dem som sagt altid ned 3-4 stykker i en pose, da det lige passer til det antal vi ofte også tager op. Når vi tager dem op fra frost, så er det vigtigt, at du ikke blot lader dem ligge i posen. Især ikke hvis de ligger tæt i posen. Hvis der er meget frost i posen og der er dannet meget is, så risikerer du, at dine pølsehorn bliver våde ved optøning. Vi plejer derfor at tage dem ud af posen og placere dem på en bagerist. Læg evt. et viskestykke henover. Så lader vi dem tø op 1-2 timer. Varm ovnen op til 180 grader varmluft og giv dem 4-5 minutter i ovnen. Pølsehorn i mikroovn Du kan også godt varme dem op fra frost i mikroovnen. Giv dem 3 minutter i mikroovnen. Vi anbefaler dog, at man luner dem i ovnen eller på en brødrister, da vi synes det giver det bedste resultat. Koldhævning og langtidshævning af pølsehorn Kan man koldhæve pølsehornene? Kan de langtidshæves og hæves natten over? Vi får mange spørgsmål angående om pølsehornene kan laves som koldhævet og langtidshævet. Og det simple svar er, ja det kan de sagtens. Det er dog vigtigt, når du vælger at koldhæve en almindelig dej, at du skærer ned på mængden af gær. I den her opskrift bliver der brugt 30 g. gær, så vi vil anbefale at skære det ned til 15 g. Når man koldhæver eller langtidshæver, så lader man typisk dejen hæve natten over. Eller som minimum 8-10 timer. Det kan man også sagtens med disse pølsehorn. Du kan selv vælge om du blot vil lade dejen koldhæve eller om du vil forme pølsehornene og lade dem hæve natten over. Det kan dog være lidt svært at få plads til pølsehornene i køleskabet, hvis de er formet på forhånd. I dee koldere måneder kan man med fordel lade dem hæve i et udehus med et viskestykke over sig. Hvordan bages de, når de er koldhævet? Når de skal bages, så er bagetiden den samme. Hvis du blot har valgt at koldhæve selve dejen, så tages den ud og pølsehornene formes. Herefter skal de hæve 1 time ved stuetemperatur. Hvis du har formet dem og ladet dem koldhæve sådan natten over, så tages de også ud 1 time før de skal bages. Luftige og nemme pølsehorn – gode til madpakken Der er ingen tvivl om, at når vi mangler opskrifter, inspiration eller ideer til madpakken, så falder valget ofte på pølsehorn. De er bare gode til madpakken, hvad enten det er til børn eller til voksne. Og så kan man jo vælge om man vil lave den sunde udgave med lidt færre kalorier som disse grøntsagspølsehorn eller om man vil lave dem med fyld i. Det er også hyggeligt at lave bagværk til madpakken. Vi bruger ofte søndagen til at forberede lidt forskelligt, lækkert og nemt bagværk til fryseren. Det gør bare hverdagen lidt lettere, når man har lidt forskelligt madpakke brød i fryseren, som blot kan tages op. Hvordan varmer man frosne pølsehorn? Lad dine pølsehorn optø 20-30 minutter ved stuetemperatur. Lun dem herefter i ovnen ved 170-180 grader i ca. 5-10 minutter eller til de er lune indvendigt. Hvordan skal man opbevare pølsehorn? Pølsehorn skal opbevares på køl pga. pølsen. Kom dem i en lufttæt beholder eller i en frysepose med klemme på og opbevar dem på køl. Hvor lang tid kan pølsehorn holde sig i køleskabet? De kan holde sig i køleskabet i ca. 4-5 dage. Derefter synes vi, at de bliver kedelige. Ellers kan de også fryses ned. Hvilke pølser kan man bruge til pølsehorn? Det mest klassiske er nok at bruge wienerpølser. Vi bruger dog også ofte kyllingepølser til vores pølsehorn. De plejer også at være en favorit hos børn. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej:-) Har et uddybende spørgsmål til opbevaring!☺️ Jeg skal bruge en stor mængde pølsehorn fredag eftemiddag, men har desværre ikke tid at bage pågældende formiddag. Hvad vil i anbefale ift opbevaring? Jeg havde tænkt oprindelig tænkt, at bage aftenen inden, og opbevare dem i køleskabet til fredag eftermiddag.. Men da jeg læste at i klart anbefaler nedfrysning, blev jeg i tvivl? Gode råd er mere end velkomne, jeg har ikke den store erfaring med pølsehorns bagning ??? Svar
Hej Ida Vi anbefaler uden tvivl at fryse dem ned og så blot tage dem op fredag morgen. Hvis du ikke har plads i fryseren, så kan de også godt bages aftenen inden. Så skal de bare opbevares køligt godt pakket ned. Giv dem en tur i ovnen inden de serveres så 🙂 Knus Svar
Hej Christina Vi bruger kyllingepølser. Vi plejer at købe dem i Netto, hvor de koster 11-12 kr. for en pakke 🙂 Det er dem vi bedst kan lide. Knus Svar
Hej Katrine Du kan godt koldhæve dejen. Tilsæt blot 10-15 g. gær i stedet og sæt den på køl natten over. Knus Svar
Hej Cecilie Det kan du godt. Du erstatter bare med 1 dl. olie. Rapsolie, solsikkeolie eller en anden smagsneutral olie 🙂 Knus Svar
Hej Vi skal bage pølsehornene til en fødselsdag, og kan se du anbefaler at fryse dem ned – skal de opvarmes efter optøning eller bliver de ikke tørre efter en tur i fryseren? Vi bager dem dagen før de skal bruges. Svar
Hej Dina Du kan godt bruge tørgær. Og jo det skiller, men det gør ikke noget, da det alligevel skal æltes sammen med mel 🙂 Knus Svar
Hej 🙂 Spørgsmål?? Kan man bruge sin alm håndmixer med dejkroge til dejen? Eller er det bare håndkraft, nu når man ikke ejer en røremaskine. God dag. Svar
Hej Når man vælger den nemme/hurtige metode, vil i da anbefale at pølsehornene sættes tæt på bagepladen, så de “gror” sammen under bagningen? Jeg frygter at dejen ikke lukker sammen i siderne? Stor ros for billederne der guider igennem jeres opskrifter- jeg er fan? Mvh Malene Svar
Hej Malene, Ja, så vil vi sætte dem med 1-2 cm. mellemrum, så de hæver sammen 🙂 Og skønt at høre! Knus Svar
Hej igen og tak for jeres svar. Skal der anvendes smør eller kan becel eller bagemargarine bruges? Bh Malene Svar
Du skriver varm luft. Indtil nu har jeg altid bagt de to plader hver for sig. Men hvad gør du? Smider du begge plader ind på samme tid, nu du bager med vsrmluft? Vi har bagt de her pølsehorn små 10 gange og de bliver gode hver gang. Jeg løb tør for hvedemel her til aften og har måtte bruge kagemel. Jeg er spændt på hvordan resultatet bliver, når der er mindre protein i melet. ?? Svar
Hej 🙂 Hvis man vælger at lave det som en koldhævet dej, skal de så hæve når man har formet dem dagen efter? Og kan de fryses hvis der er ketchup eller barbequesauce i? Svar
Hej Camilla, Ja, så ville jeg lige lade dem efterhæve i 30-40 minutter 🙂 Og ja de kan sagtens fryses med ketchup eller barbequesauce i. Kh Svar
Hej, Hvis de skal fryses ned, skal de så bages først ? Eller kan man fryse dem ned uden at bage dem? Svar
De anbefaler at lune dem inden man skal have dem. skal bruge dem til skoleudflugt så har kun mulighed for at bage dem 2 dagen før. hvis de er frosset ned samme dag som jeg bager dem og tager dem op aftenfør og på køl. vil det ikke være fint nok? Svar
Hej Line, Det kan erstattes med et andet surmælksprodukt som creme fraiche, græsk yoghurt, neutral skyr, kærnemælk, ymer osv. Det kan også udelades, men de bliver klart bedst med 🙂 Kh Svar
Behøves man at tage sukker i pølsehornene? Fordi jeg må ikke spise noget med sukker og vil rigtig gerne lave de her pølsehorn 🙂 Kh Svar
Luner du dem fra frossen eller optaget stand, og på hvor meget og hvor længe Og er det i alm eller varmluft ovn Svar
Hej Hanne, Vi tager dem op 30 min før og lader dem tø op, imens ovnen varmer op. Og så luner vi dem bare ved 190 grader varmluft i ca. 5-6 min. 🙂 Kh Svar
Det er de allerbedste pølsehorn, jeg nogensinde har bagt. Og jeg har bagt efter rigtig mange forskellige opskrifter, for at finde den rette. Denne opskrift vandt over alle, og det er nu den, jeg altid bruger. De er bare så gode, bløde og luftige MUMS! Tak for at dele.
Hej Kan se i varmt anfmbefaler at fryse dem, hvis ikke de skal spises på dagen. Er det også anbefalingen hvis ikke man har muligheden for at lune dem. Jeg skal bruge dem til en madpakke udenfor og er lidt i tvivl om hvilken opbevaring til dagen, der er den bedste. Vh julie Svar
Hej Julie, Ja de er stadig super fine efter optøning også. Blot sørg for ikke at pakke for mange i én pose, så de kommer til at ligge for tæt. Kh Svar
SERIØST GODE pølsehorn! lidt meget dej, men ellers virkelig virkelig gode! har også god erfaring med dine pizzasnegle.. I begge tilfælde er det dejen, som er mega god og luftig 🙂 TAK 🙂 Svar
Kan se I skriver, at man godt kan fryse pølsehornene ubagte. Hvordan fungerer det ift. hævning? Altså skal pølsehornene hæve inden de smides på frys? Og hvordan man optøning inden de skal bages? Er det bedst i køleskab eller er stuetemperatur ok? ? Svar
Hej Louise, Så former du dem bare og fryser med det samme. Tag dem op 2 timer inden de skal bages og stil dem et lunt sted 🙂 Kh Svar
Hej Sussie, Nej, vi bruger almindelige kyllingepølser. Der sker ikke noget ved, at de står ude i 2 timer 🙂 Kh Svar
Kan man komme en lidt havregrød eller havregryn i, for at gøre dem lidt grovere på den måde? Glæder mig til at prøve at bage dem ??. Svar
Har netop bagt en omgang til teenagerens madpakker – jeg fik lavet 8 pølsehorn, 15 snegle med skinke/ost og 4 almindelige boller, så det blev også dagens aftensmad. Manden og især teenager var MEGET vilde med dem. De får både UG , med streg under og 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Og dette til trods for de var lavet grove med en lille portion øllebrød og grahamsmel i (siger ikke så lidt). Planen er, at de skal i fryseren – 3 pr pose, som så kan tages ud om morgenen, for at tø op. MEN….. hvordan anbefaler du, at han gør, for at de bliver bedst i skolen? Han har ikke adgang til hverken ovn eller brødrister. Microovn – det er usikkert (i disse corona tider). De store klasser har kun egen elkedel, som ikke er meget bevendt i denne situation. Svar
Hejsa, Dejligt, at de faldt i god jord! Så ville vi blot tage dem op om morgenen. Hvis de skal spises til middag, så er de tøet op til den tid. De er også fine, selvom de ike bliver varmet op igen. KH Svar
Sikke en skøn skøn opskrift 🙂 Det må jeg gi´jer. Jeg har bagt rigtig mange pølsehorn, og denne er virkelig lækker og så er de altså flotte også 😀 Har i en god og luftig opskrift ligesom de her, bare i en grov og mere sund metode med mindre kalorier? 🙂 Svar
Hej Mia, Dejligt opskriften er faldet i god jord! Du kan skifte lidt af hvedemelet ud med en grovere variant som grahamsmel, fuldkornsmel osv. Kh Svar
Hej Jeg er igang med at bage jeres Pølsehorn nu, men jeg har glemt og putte æg i ? gør det noget ? Svar
Jeg vil bruge noget af dejen til pølsehorn, og noget til pizzasnegle. Kan jeg også nøjes med at lade pizzasneglene hæve én gang og gøre som med pølsehornene tror du? ?? Mvh Mette Svar
Yes, endelig! Jeg bagte pølsehorn da jeg først flyttede hjemmefra og fandt den bedste opskrift som jeg selvfølgeligt glemte at gemme… Nu har jeg dog fundet denne, og hvis ikke det var den jeg brugte dengang, så er det lige meget for dette er den bedste! De bliver så bløde og luftige og lækre. Jeg tror dog at den natural yoghurt jeg brugte sidst var for sød, så det bliver med fraiche næste gang tror jeg. Jeg lavede dobbeltportion sidst, med en enkelt pakke gær (så kun 50g), og først da dejen var slået op kom jeg i tanke om at jeg kun havde 1 pk pølser… resten af dejen kom tildækket i køleskabet og dagen efter blev den brugt til pizzasnegle. Og aldrig har jeg lavet så flotte og luftige snegle! Jeg er så glad for endeligt at have fundet opskriften der lever op til erindringen om de bedste pølsehorn, og den er nu skrevet ned i opskriftsamlingen, med link noteret selvfølgeligt. Tusinde tak! Svar
Hej fie, Tak for den skønne kommentar! Det er vi simpelthen så glade for at høre. Vi synes også, at det er de absolut bedste pølsehorn! Kh Svar
Hej MummuM Skal lige være sikker inden jeg går igang.. 3 spiseskeer sukker? det lyder af meget når jeg kigger og sammenligner med andre opskrifter, det er ikke Teskeer? Svar
Hej. Kan man lave dejen uden æg, og stadig forblive bløde? Mine børn er nemlig allergiker Mvh Jennifer Svar
Jeg har lige lavet denne omgang pølsehorn til min kollegiegang, dog byttede jeg ud med kyllingepølser, da nogle af dem ikke spiser svinekød. Jeg vil bare sige, at det er de bedste pølsehorn jeg nogensinde har bagt, de er så nemme, luftige og lækre! De blev rost til skyerne af dem jeg bor sammen med ?? Svar
Hej, Ej hvor skønt at høre! Vi plejer også at bruge kyllingepølser – så fint, at du også bare byttede ud! Tak for din tilbagemelding <3 Kh Svar
Hej Neslihan, Du kan sagtens bare udelade æg i dejen og så kan du pensle med kaffe inden du kommer sesamfrø på 🙂 Kh Svar
Det er seriøst verdens lækreste pølsehorn!! Hvor længe kan de holde sig i en pose med lynlås (dem fra Ikea) Da jeg skal i gang med at bage 60 stk og har ikke tid til at gøre det på dagen Svar
Hej, Det er vi så glade for at høre! Jeg ville fryse dem ned, hvis de ikke skal bruges dagen efter. Ellers kan de bages dagen før 🙂 Kh Svar
Tak for en god opskrift på dej! Jeg har både bagt hvidløgssnegle, kanelsnegle, pølsehorn, pizzasnegle og meget andet med den dej! Tusinde tak ?? Svar
Jeg har dobbelt ingredienser op. Ser flot udvendigt men inden i er dejen ikke helt færdigbagte Hvad tænker du er årsagen …. Jeg har fuldt opskriften til punkt og prikke Svar
Hej Samira, Det har vi aldrig hørt før. Er det mon fordi du har skåret en over lige når den er kommet ud af ovnen? De skal lige have lov til at køle lidt af inden. Men ellers, så er hævetiden også vigtig, så dejen får lov til at hæve op. Kh Svar
Hej Emma, Du erstatter bare lidt hvedemel med grahamsmel i denne opskrift. Rul evt. ned i dette indlæg, så finder du hvordan vi laver dem i en lidt grovere version 🙂 Kh Svar
Kan man undlade mælkeprodukt i opskriften og så kun bruge vand? I så fald skal der så mere vand i end opskriften angiver? Svar
Hej Christina, Ja så skal du tilsætte lidt ekstra vand. Hvis det er fordi du undgår mælkeprodukter, så kan du også bruge sojayoghurt. 🙂 Kh Svar
Hej med Jer Opakriften er SUPERGOD, og lykkes hver gang! Her er et forslag til voksen udgave: Jeg kommer en god klat stærk SENNEP i sammen med pølser (bruger som regel cocktailpølser), samt en skive PEPERONI SALAMI. Det smager fantastisk, synes jeg Endvidere har jeg prøvet med mix af MANITOBA MEL, ØLANDSHVEDE og FULDKORNSHVEDEMEL Det giver nogle lidt rustikke; men stadig bløde horn HANS Svar
Hejsa Min datter er ikke så vild med pølser og generelt kød.. har I nogle erfaringer med eller forslag til evt. at komme nogle grøntsagsstave ind i stedet eller bare ketchup?😊 Svar
Hej, Hmm, vi tror måske vi ville lave noget grøntsagskompot af en art. Måske med nogle svampe, løg og krydderier. Det tror vi vil være rigtig lækkert 🙂 Kh Svar
lidt skørt der står 690gram mel, men dejen er MEGA klistret herefter, jeg brugte nærmest 500g mel mere, og dejen var stadig for klistret til at rulle ud, hader dej på fingrene. Havde brugt rigtige mængder af alt andet Svar
Hej, Det lyder som om, at der er gået noget galt i mængderne alligevel. Vi har lavet de her pølsehorn sååå mange gange og vi bruger nærmest altid lidt mindre mel faktisk. Har du mon brugt øko-mel? Nogle gange har vi oplevet, at folk skal tilsætte mere mel, når de bruger øko. Og 2,75 dl. vand? Kh Svar
Hvis nu man er i tidspres kan man så bruge en hel pakke gær også nøjes med en halv times hævetid? Svar
Jeg bagte for nyligt pølsehorn efter din opskrift, og de var såååå lækre og luftige. Bager normalt aldrig gær dej, min din dej var så nem at arbejde med 😀 besluttede i dag at jeg ville prøve at bruge opskriften til boller, fulgte opskriften droppede dog selvfølgelig pølserne , og bollerne blev simpelthen så fantastiske 😀 luftige, lækre og lige som de skulle være 😀 Svar
Har glemt at købe gær.. Erstatning for gær?? Har ikke mulighed for at købe gær og skal bage dem nu til lillemandens dagpleje 🙁 Svar
Kære piger Jeg vil bare skrive, at det her i den grad er verdens bedste pølsehorn. Det er uden tvivl den bedste dej, fluffy, blød og saftig. Vi har brugt jeres opskrift mange gange og det overrasker mig stadig hver gang, hvor gode de bliver. Jeg fortæller alle om jeres opskrift her. Mum mum! Knus Svar
Hej Christina, Årh tak for den skønneste kommentar! Hvor er vi bare så glade for, at du kan lide opskriften <3 Skæn aften til dig. Kh Svar
Jeg oplever at min dej blev en smule tør og ”tung” i smagen.. Kan jeg gøre noget for, at den ikke er så tør? Jeg fulgte opskriften fra punkt til prikke og lavede omkring 10 stk pølsehorn. Kunne jeg evt. tilsætte mere sukker? De fik ikke for meget i ovnen, men smagen er bare så knads tør.. Havde håbet at de blev mere saftige eller luftige.. Svar
Hej Noor, Hævede de flot op? Du kan godt tilsætte mere sukker. Vi har aldrig oplevet, at de er blevet tørre. Kh Svar
Jeg bagte en stor portion og lod dem hæve godt. Fulgte opskriften, men afligevel er de alle blevet helt tørre og uspiselige nå de kolde! 🙁 Skal de spises varme? Havde lavet mange til fryseren og madpakker nemlig.. Svar
Hej Sussi, Ja, de er bedst varme. Der er ikke ret meget bagværk, som stadig er godt og svampet, når det kommer i køleskab 🙂 Kh Svar
Lavede dem i dag med min pige på 6 år, de blev virkelig gode og er som du skriver, verdens bedste pølsehornsdej ☺️ vi fik ekstra dej ud af portionen som jeg lavede boller af, og wooow siger jeg bare. En sand fest 🥳 vi takker herfra 😘 Svar