Wrap med krydret kylling og tomatsalat Wrap med krydret kylling og tomatsalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en lækker wrap med krydret kylling, tomatsalat og hjemmelavet dressing. Nem hverdagsmad med kyllingebryst, som også er sund. Ingrediensliste Kylling 550 g. kyllingebryst 1,5 dl. creme fraiche 1 spsk. tomatpure 2 spsk. citronsaft 1 tsk. peber 1 tsk. chiliflager 1 tsk. hvidløgspulver 1 tsk. løgpulver 1,5 tsk. paprika 1 tsk. stødt spidskommen salt raps- eller solsikkeolie Tomatsalat 4 stk. tomat 1 stk. agurk 1 stk. rød peberfrugt 1 stk. rødløg 1 tsk. citronsaft salt/peber raps- eller solsikkeolie Dressing 150 g. creme fraiche 50 g. mayonnaise 3 tsk. chilisauce 1 tsk. peber 1 tsk. løgpulver 1 tsk. paprika 1 tsk. citronsaft salt Andet 8 stk. tortillapandekager 0,5 bundt frisk persille 1 stk. avocado 50 g. blandet salat Fremgangsmåde Bland alle ingredienserne til marinaden til kyllingen i en skål (creme fraiche, tomatpure, citronsaft, peber, chiliflager, hvidløgspulver, løgpulver, paprika, spidskommen, salt og lidt olie). Rens og skær kylling i strimler. Vend derefter op i marinaden. Stil gerne på køl i et par timer, hvis du har tiden eller natten over. Skær rødløg, agurk, tomat og peberfrugt i fine tern og kom sammen i en skål. Krydr med salt, peber og citronsaft. Halver avocado. Fjern stenen og skrab avocado ud med en stor ske. Snit avocado i tern. Hak persille fint. Bland alle ingredienserne til dressing i en skål. Smag til med salt/peber. Varm en pande op med olie. Kom kyllingen på og steg ved høj varme i ca. 5-7 minutter eller til det er gennemstegt. Lun tortillapandekager i mikroovn, i ovn (i staniol) eller på en pande (en ad gangen). Saml wraps med lidt blandet salat i bunden, toppet med kylling, tomatsalat, avocado, dressing og lidt persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på wrap med krydret kylling og tomatsalat En lækker og nem wrap med krydret kylling og tomatsalat. Er du vild med wraps til aftensmad, så synes vi, at du skal prøve den her udgave. Krydret kylling, som er vendt i en hjemmelavet marinade med creme fraiche, tomatpure og masser af krydderier. Den bliver samlet med salat, en hurtig tomatsalat og en hjemmelavet dressing. Det bliver altså ikke bedre! Server alle elementerne for sig selv og server det som saml-selv, så er det nemlig også en børnevenlig ret, hvor man hver især kan samle sin egen tortillapandekage. Det fungerer så godt hjemme hos os, da man så kan fylde sin wrap med præcis dét, som man har lyst til. Vi får ofte wraps eller tortillapandekager til aftensmad. Det er nem hverdagsmad, hvor man også kan komme masser af grønt i. Så det er altså win-win, at man både får noget hurtig aftensmad, men også noget som er forholdsvis sundt og med masser af grønt. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på wraps med fyld her Kyllingewrap med marineret kyllingebryst Denne kyllingewrap med marineret kyllingebryst er lækker som aftensmad, men man kan også sagtens spise den til frokost eller i madpakken. Den kan nemlig også spises kold. Har vi rester tilbage, så laver vi også gerne en salat ud af dem, som vi spiser til frokost dagen efter. Kyllingewraps er altid et hit på hverdagsaftener, da det bare altid smager godt. Her har vi lavet en anderledes variant. Måske du også har tendens til ofte at lave wraps med oksekød, så er der her i hvert fald lidt inspiration til hvordan man kunne lave dem med kylling i stedet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.