5 Nemme salater med kål

Her får du 5 nemme og lækre salater med kål. Vi har samlet lidt af hvert, da man kan lave så mange forskellige salater med kål. Kålfamilien er stor og består af både spidskål, rødkål, hvidkål og grønkål. Med alle de slags kål kan man også lave nogle super lækre kålsalater.

At bruge kål i salat er en rigtig god måde at tilføre mæthed og lidt ekstra bid til salaterne. Vi elsker især at bruge spidskål i stedet for iceberg i vores salater. Selvom mange måske går i den tro, at det har en kraftig smag, så er det en meget mild smag.

5 Nemme salater med kål

5 Nemme salater med kål

Hvis du læser videre, så finder du vores yndlings salater med kål. Vi har en favorit med æble og saltmandler. Men man kan også lave en lækker og mættende bulgursalat. Som sagt er mulighederne mange.

Opskrift på spidskålssalat med æbler og mandler

Spidskålssalat med æble og saltmandler

Denne salat er mild, lækker og så får den sprødhed fra både kål og saltede mandler. Den her er altid en sikker vinder. Du finder opskriften her. 

Bulgursalat med æble og grønkål

Bulgursalat med kål og æble 

Hvis du mangler ny inspiration til en god og mættende frokostsalat, så er denne lige noget for dig. Den er super simpel og mild i smagen. Tilføj lidt stegt kylling eller fisk og du har et sundt og nærende måltid. Find opskriften her.

Grønkålssalat med appelsin, avocado og granatæble

Grønkålssalat med granatæble, appelsin og avocado

En flot og farverig salat, som indeholder både rødt spidskål og grønkål. Dette er en salat, som vi især elsker at servere i juletiden, men den kan sagtens serveres hele året rundt. Find opskriften her. 

Asiatisk salat

Asiatisk salat

Den asiatiske kålsalat er også et godt bud på en lækker salat med kål. Snittet spidskål vendt med gulerødder, edamamebønner og saltede peanuts. Det hele er vendt i en lækker dressing. Find opskriften her. 

Stegt kålsalat med sesam

Denne varme kålsalat vendt i sesam er også super lækker og virkelig sund. Den er perfekt som tilbehør til en sund aftensmad, evt. med kylling eller et godt stykke kød. Find opskriften her. 

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Lækker opskrifter bare mums 😋
    Passer til rigtig mange grill retter,
    Griller hele vinteren også alle grønsager 😉
    Kh 😊

Skriv en kommentar