5 nemme sommersalater

Her får du vores bud på 5 nemme og lækre sommersalater, som er hurtige at lave. De er perfekte som tilbehør til grillmaden eller blot som et måltid i sig selv. Er vi de eneste, som nærmest kan leve af salater her i varmen? Det er som om, at man slet ikke har lyst til tunge måltider, men derimod blot noget frisk og lækkert.

5 nemme sommersalater

5 nemme sommersalater

Vi har derfor samlet nogle nemme sommersalater. Der er en lækker tomatsalat, en god melonsalat, en frisk rødbedesalat og selvfølgelig en helt klassisk sommersalat.

Tomatsalat med parmesan og pinjekerner

En smagfuld tomatsalat

Hvis du elsker tomater og ost, så er denne salat lige noget for dig. Det er sådan en rigtig mandesalat, så hvis du har en kæreste eller mand, som er lidt skeptisk omkring salater, så er denne lige noget for ham. Server den med en stor, rød bøf og et godt glas rødvin. Du finder opskriften lige her.

Nem opskrift på en god melonsalat

Melonsalat med feta og blåbær

En klassiker her i sommervarmen er også en god og simpel melonsalat. Denne er med spinat, vandmelon, cremet fetaost og blåbær. Det er en dejlig frisk salat, som går godt til det meste. Find opskriften her lige.

sommersalat med vandmelon og bær

Sommersalat med bær

Vi elsker at kombinere salater med sommerens søde bær og melon. Den her er med spinat, sukkerærter, vandmelon, jordbær, hindbær og blåbær. Og så er den toppet med ristede pinjekerner. En virkelig simpel og lækker salat. Find opskriften her.

rødbedesalat med feta

Rødbedesalat med feta 

En måske lidt mere utraditionel sommersalat er denne rødbedesalat. Den er lavet med rå, frisk rødbede, som bliver revet. Det bliver herefter blandet med en lækker og cremet feta og friske krydderurter. En simpel, men virkelig god og mættende salat! Find opskriften her.

Opskrift på salat med perlespelt, rød pesto og syltede rødløg

Salat med perlespelt og rød pesto 

Sidst, men ikke mindst, en lækker og mættende salat med perlespelt og rød pesto. Den er toppet med solsikkekerner og syltede rødløg. Den perfekte kombination af syrlighed og sødme. Du finder opskriften lige her. 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med påInstagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar